Sarı Siyah Avrasya Maratonu15.08.2013

17 Kasım 2013 Pazar günü koşulacak Avrasya Maratonu 10km etabına İstanbul Erkek Liseliler Derneği olarak katılıp “Adım Adım" oluşumu ile birlikte belirleyeceğimiz bir STK için bağış toplamak istiyoruz.

Adım Adım oluşumu Türkiye'nin ilk ve tek "charity run" olarak bilinen yardımseverlik koşusu oluşumudur. Bugüne kadar çeşitli koşularda 3 Milyon TL'ye yakın bağış toplanmasına aracılık etmişlerdir. Koşuya katılmak istediğini bildiren Sarı Siyahlılarla gerçekleşecek toplantıda süreçle ilgili detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Projeyi birlikte yürüteceğimiz Adım Adım oluşumu ile ilgili detaylı bilgi için: http://www.adimadim.org/

Bu proje tüm Sarı Siyahlılara açıktır. Eğer bu projede koşucu olarak yer almak istiyorsanız yapmanız gerekenler:

1. Avrasya Maratonu ana sayfasından maratonun 10km etabına "15 Eylül'e kadar" bireysel olarak kayıt olmak. Kayıtla ilgili tüm detayları bu sayfada bulabilirsiniz http://www.istanbulmarathon.org/tr (Maraton son kayıt tarihi 30 Eylül 2013, ama biz listeyi tamamlamak açısından 15 Eylül'ü bu proje için son başvuru tarihi olarak belirledik)

2. Kayıt yaptırdıktan sonra, yine 15 Eylül 2013 tarihine kadar bu organizasyona katılmak istediğinizi belirten bir e-postayı “Sarı Siyah Avrasya Maratonu” başlığıyla [email protected] adresine göndermek. Proje, mezunlarımızdan Serhat Koloğlugil 98’ desteğiyle yürütülecektir; lütfen [email protected] adresini e-postaya cc olarak ekleyiniz.

3. 15 Eylül 2013 tarihinden sonra yapılacak toplantı ve projeye ilişkin detaylar için gelecek bilgilendirme e-postalarını takip etmek.

Eylül ayı sonunda gerçekleşecek toplantımızda proje detayları, destekleyeceğimiz STK ve beraber gerçekleştireceğimiz hazırlık koşularına ilişkin konuları netleştireceğiz. (Koşuya elbette kendiniz de hazırlanabilirsiniz, ama biz birlikte hazırlanmanın daha keyifli olacağını düşünüyoruz). Projeye kesin katılım gerçekleştiren üyelerimize yarıştan önce t-shirt dağıtımı yapılacak.

İster koşarak, ister yürüyerek olsun hepinizi maraton ruhunu birlikte yaşamaya ve böyle önemli bir projenin altına birlikte imza atmaya çağırıyoruz. Nefesiniz bol olsun!

Sevgi ve Saygılarımla,

Zeynep Erverdi'00