Geleneksel Aşure Günümüz 1.06.2014

Büyük bir coşkuyla kutladığımız Aşure Günümüz bu yıl 1 Haziran 2014 Pazar günü yapılacaktır. Kapıda yaşanan yoğunluk nedeniyle Aşure Günü’nde üyelik başvurusu kabul edilmesi mümkün olmayıp, üyelik başvurularının 9 Mayıs 2014 tarihine kadar tarafımıza iletilmesi gerekmektedir. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da, Aşure Günü davetiyeleri, 12 Mayıs 2014 akşamına kadar aidat borcunu ödemiş olan üyelerimizin adreslerine postalanacaktır.
Aidat borcunuzu öğrenmek ve daha ayrıntılı bilgi için dernek ofisine başvurmanızı rica ederiz. Tel. 212-512-6462 veya [email protected] Ödemenizi isim soyisim açıklamasıyla aşağıdaki banka hesap numaramıza veya kredi kartı formu ile yapabilirsiniz:

- Garanti Bankası Galata Şubesi Hesap No : 1299446 IBAN : TR95 0006 2000 0670 0001 2994 46
Ekte yer alan “Kredi Kartı ile Aidat Ödeme Formu”nu doldurup, her yıl ödeme seçeneğini işaretleyip imzaladıktan sonra, 212-527-9079 no'lu faksa gönderiniz. Biliyorsunuz ki, derneklerin faaliyetlerini sürdürmek için tek gelirleri , üyelerinden aldıkları bağış ve aidatlardır. Bu bağlamda üyelerimizin sayısını artırmak; aidat ve bağışları ile faaliyetlerimizi sürdürmek zorundayız. İlgi ve desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Sevgi ve Saygılarımla,
Zeynep Erverdi'00