Duyurular

Çanakkale Şehitlerimizin 100.Anma Yılı Proje Toplantısı Sonuçları21.07.2014

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Çanakkale 100. Yıl Anma Etkinlikleri proje toplantısına ilişkin Sarı Siyah Konsey'in mesajı aşağıda bilginize sunulmuştur. 

Zeynep Erverdi

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Başkanı

 ...........

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Daha önce sizlerle paylaşılmış olduğu üzere, camiamızın kurumlarının oluşturduğu SARI SİYAH KONSEY tarafından düzenlenen “Çanakkale Şehitlerimizin 100.Anma Yılı” proje toplantısı 1 Temmuz’da Lisemiz Şeref Salonunda yapıldı. 32 gönüllünün katıldığı ve 3 saat süren toplantıda, salonda bulunanların aktif katılımı sayesinde istenen hedefe ulaşıldı.   

Toplantı, beyin fırtınası yöntemiyle gerçekleştirildi. İlk bölümde proje fikirleri katılımcılar tarafından hiçbir sınır olmadan önerildi. Bu ilk bölümde önerilen yaklaşık 40 fikir ikinci bölümde öneri sahipleri tarafından kısıtlı sürede açıklanmaya çalışıldı. Bu aşamada öneriler daha da geliştirildi ve sorumluları belirlendi. 07 Ağustos 2014 Perşembe akşamı yine saat 19.00’da Şeref Salonunda yapılması kararlaştırılan bir sonraki toplantıda, öneriler, sorumluları tarafından  “ihtiyaç duyulan süre”, “ihtiyaç duyulan iş gücü”, “ihtiyaç duyulan finansman büyüklüğü” “mevzuat açısından uygunluğu” “amaca uygunluğu” gibi hususlar netleştirilmiş olarak yeniden değerlendirmeye sunulacak ve yapılacak projeler büyük ölçüde netlik kazanmış olacaktır.

E-posta mesajımızın ekinde sırasıyla 100 Yıl Anma çalışmalarının stratejisini özetleyen bir belge, toplantıda önerilen projeler ve projeyi üstlenen sorumlular ile herhangi bir sorumlu üstlenmediği için henüz değerlendirmeye sunulması söz konusu olmayan projelerin listesi yer almaktadır. Ekli belgeyi inceleyerek destek verebileceğiniz hususlar olması halinde Derneğimize ([email protected]) ya da Vakfımıza ([email protected]) bildirmeniz yeterli olacaktır.

Proje önerileri için tıklayınız.

Çalışma stratejisi özeti için tıklayınız.

  

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Camiamız için büyük önem taşıyan bu ilk toplantıya katılımın yüksek olması sevindiricidir. İlk toplantıya katılamamış olsa da, konuya ilgi duyan ve destek verebileceğine inanan tüm Sari Siyahlıların bu grupta yer alması ve sonraki toplantılara katılması arzu edilmektedir. Camiamızın bize yakışır şekilde birlik ve beraberliği için yola çıkan Sarı Siyah Konseyin güçlenmesi sizlerin katkıları ile gerçekleşebilecektir.

Saygılarımızla,

Sarı Siyah Konsey


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA