Duyurular

Sarı Siyah İstanbul Maratonu5.09.2014

 Sevgili Sarı Siyahlılar,

16 Kasım 2014 Pazar günü koşulacak İstanbul Maratonu’na İstanbul Erkek Lisesi mezunları olarak katılıp Nesin Vakfı Felsefe Köyü için bağış toplamayı hedefliyoruz. Yardımseverlik koşularından ilkini geçen sene TEMA Vakfı için gerçekleştirmiş ve bağış toplamıştık. Çevre için çalışan bir vakıftan sonra, bu sene de eğitim alanında faaliyet gösteren Nesin Vakfı için bağış toplamayı istedik.

Nesin Vakfı Felsefe Köyü Projesi, vakfın Matematik Köyü’nün devamı olarak düşündüğü yeni bir proje olup, vakıf geçtiğimiz günlerde bu proje için bir bağış çağrısı yapmıştı. Biz de ilkokul seviyesinden üniversiteye kadar yüzlerce genci özgür, bilimsel düşünceyle tanıştıran Matematik Köyü’nün devamı niteliğindeki Felsefe Köyü Projesini desteklemenin Sarı Siyah ruhumuza uygun düşeceğini düşündük. Nesin Vakfı ve proje ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

http://www.matematikkoyu.org/dosyalar/NFK_tanitim_14_01_27.pdf 

http://matematikkoyu.org/

Siz de bu organizasyonda yer alarak koşarak bağış toplamak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey 30 Eylül’e kadar İstanbul Maratonu’na online kayıt olmak. Kayıt ile ilgili bilgileri maraton resmi sayfasında bulabilirsiniz. 

http://www.istanbulmarathon.org/tr

Kaydınızı yaptırdıktan sonra size verilen göğüs numaranızı organizasyondan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Serhat Koloğlugil’e ’98 ve derneğimize “İstanbul Maratonu” başlıklı bir e-mail ile bildirmenizi rica ediyoruz ([email protected] cc: [email protected]

20 Eylül 2014 Cumartesi günü (mekan ve saat organizasyonda yer almak isteyenlere ayrıca bildirilecektir.) yapılacak tanışma toplantısında organizasyon ve bağış toplama süreciyle ilgili bilgilendirme yapacağız. Toplantıyı takip eden günlerde de takım olarak hafif antrenmanlara başlamayı hedefliyoruz. Eğer projeyle ilgili merak ettiğiniz detaylar varsa, organizasyon yürütücüsüne e-mail yolu ile sorabilir veya projenin Facebook grubuna katılabilir, bu şekilde geçen sene projeye katılan mezunlarımızla da tanışabilirsiniz.Projenin Facebook grubu için: 

https://www.facebook.com/groups/ielmaraton/

Geçen sene birçok koşucumuz maratonun 10km veya 15km etaplarına kayıtlarını yaptırmışlardı. Organizasyona koşarak dahil olabileceğiniz gibi yürüyerek de destek olabilirsiniz. Hepinizi 16 Kasım’da maraton ruhunu yaşamaya ve bu projede diğer Sarı Siyahlılarla birlikte yer almaya davet ediyoruz.

Nefesiniz bol olsun!

Zeynep Erverdi 00'
İstanbul Erkek Liseliler Derneği Başkanı


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA