Duyurular

"sarisiyahdestek.com" 1 Ekim'de Tanıtılıyor29.09.2014

Sevgili Sarı Siyahlılar,
 
İstanbul Erkek Liseliler olarak Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştiriyoruz . Sarı Siyah Gücün Birleşme Noktası “sarisiyahdestek.com”  1 Ekim 2014 Çarşamba günü camiamızın hizmetine giriyor.
 
1 Ekim 2014 Çarşamba günü, saat 13.20’den itibaren okulumuzda yapılacak tanıtıma tüm Sarı Siyahlılar davetlidir. Lisemizin öğle tatili ve 7. ders saati sırasında yapılacak tanıtım Celal Ferdi Gökçay Salonunda gerçekleştirilecektir.
 
Lisemizde gerçekleşen birçok faaliyeti takip etme ve dilediğinize destek verme imkanı sunan yeni web sitemiz hakkında detaylı bilgi aşağıda yer almaktadır:
 
 
İstanbul (Erkek) Liseli olmanın gururunu yaşayan Sarı Siyahlılar, güçlerini “sarisiyahdestek.com”da birleştiriyor.
 
“sarisiyahdestek.com” nedir?
İstanbul (Erkek) Lisemizde ve Sarı Siyahlı camiamızda desteğe ihtiyaç duyanlar ile bu desteği verebilecek tarafların bir araya gelmesini sağlayacak bir online bağış platformudur. Amacı, Sarı Siyahlı camiamızda destek talep edenler ile destek verebilenleri bir araya getirmektir.
 
Bağış, destekçinin ödeme tercihine göre site üzerinde on-line olarak yapılabilecek, gelişme ve sonuçlar site üzerinde izlenebilecektir.
Paypal, havale/EFT, mail order gibi seçeneklerle bağış yapılabilir. Bağış yapıldıktan sonra bağış makbuzu bağışçının adresine teslim edilecektir.
 
Nasıl Bir Destek?
•             İstanbul Liseli öğrenci ve mezunlarımıza burs desteği
•             Öğrenci kulüplerimizin faaliyetleri için sponsor desteği; Bilgisayar Destekli Modelleme ve Tasarım, Satranç, Robotik, Sinema, Tarih, Coğrafya, TSA, Tiyatro, Girişimcilik, Bilim haftası, Spor haftası,   Kültür haftası,  Sakarya İzci Grubu, Babıali Gazetesi, Çığlık Dergisi
•             Lisemizin ev sahibi olacağı Avrupa Gençlik Parlamentosu, Model Birleşmiş Milletler gibi uluslararası organizasyonlara katkı
•             Lisemiz öğrencilerinin çeşitli bilimsel yarışmalara katılım ücretleri, ödül törenlerine katılım için yol ve konaklama harcamaları
•             Okulumuzun bakım, onarım, malzeme ve hizmet ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla maddi destek ve danışmanlık desteği
•             Çeşitli bilimsel çalışmalara danışmanlık yapabilecek hocalara erişim  
•             Ürün ve hizmet bağışları
 
“sarisiyahdestek.com” kimin?
İstanbul Erkek Lisesi Öğrenci Birliği (İLÖB) ile İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) ve İstanbul Erkek Liseliler Derneği (İELDER)’in güç birliği ile hazırladıkları bir platformdur. Kısacası sarisiyahdestek.com Lisemizi daima en başarılı görmek isteyen herkesindir. 
 
Sevgi ve Sayılarımızla,

Zeynep Erverdi'00
İstanbul Erkek Liseliler Derneği Başkanı
 

Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA