Web Sayfası ve Üye Veritabanı Güncellemesi24.11.2014

Bir süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz yeni web sayfamız kısa bir süre önce yayına girdi. Bu çalışma sürecinde sizlerden gelen talepler doğrultusunda doğan ihtiyaçları karşılayabilmek adına veritabanımızda da çeşitli değişiklik ve güncelleme işlemleri yapmış bulunmaktayız.

Web sayfamıza giriş yaptığınızda sağ üst kısımda göreceğiniz üye paneli bölümü üyelerimizin bilgilerini güncelleyebilecekleri, çeşitli bildirim tercihlerini yapabilecekleri ve güncel aidat durumlarını görebilecekleri şekilde tasarlanmıştır.

Aşağıdaki linki tıklayarak karşınıza çıkan ekranda sisteme kayıtlı e-mail adresinizi ve sicil numaranızı girmelisiniz. Daha sonrasında e-mail adresinize gelecek şifre ile sisteme girişinizi yapabilirsiniz.  Sisteme giriş yapmanızı sağlayacak şifreyi alabilmeniz için istenecek sicil numarası bilgisi üye kartınızda yer almaktadır. (Üye kartı olmayan mezunlarımız dernek ofisini arayarak sicil numaralarını öğrenebilirler.)

Camiadan duyuruları, gelecek etkinlikleri, güncel haberleri bulabileceğiniz web sayfamızı ve üye panelini sık sık ziyaret etmenizi,  bu geçiş sürecinde gördüğünüz eksikleri bizlerle paylaşmanızı gönülden diliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

Zeynep Erverdi’00