Duyurular

Çanakkale Şehitlerimizi 100. Anma Yılı Hatıra Para ve Pulu3.06.2015

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Çanakkale Şehitlerimizi 100. Anma Yılı kapsamında üzerinde seri numarası ile basılmış olan hatıra paralarımız, ekte görselini de görebileceğiniz üzere, şeffaf kutuda, aynı numaralı sertifikasıyla beraber içerisine konuldukları özel keseyle bir set olarak hazırlandı.

Mezunlarımız bu hatıra para setlerini rastgele bir numarayla 30 TL veya kendi okul numarası gibi özel numara talep ederek  60 TL bedelle Derneğimizden temin edebilirler.

Bu arada özel numara taleplerinin 11-1000 arası (100 numaralı para için ayrı bir duyuru yapılacaktır) olmak üzere yapılabileceğini belirtmek isteriz. Özel numara ile yapılan taleplerde birden fazla mezunumuzun başvurması halinde, ilk başvurucunun talebi kabul edilecektir, ödeme gerçekleşince de kendisine teslimat yapılabilecektir. (Dernek ofisine gelerek hatıra paralarını teslim alamayacak mezunlarımız için karşı ödemeli kargo gönderimi yapılacaktır.)  

1001-1915 arasındaki ikinci partinin basımıysa bu ilk partinin bitiminden sonra gerçekleşecektir.
 
Çanakkale Şehitlerimizi 100. Anma Yılı kapsamında yaptırdığımız ekte görselini de görebileceğiniz hatıra pulların beş adedini 20 TL, bir tabakasını(25 adet) ise 100 TL bedelle Derneğimizden temin edebilirsiniz.
 
Not : Önceden özel numara talep eden mezunlarımızın ödemelerini yaparak, dernek ofisinden hatıra paralarını 2 Haziran 2015 Cuma gününe kadar teslim almalarını önemle rica ederiz. (Dernek ofisine gelerek hatıra paralarını teslim alamayacak mezunlarımız için karşı ödemeli kargo gönderimi yapılacaktır.)  

İlginize teşekkür ederiz.

Sevgi ve Saygılarımla,
Zeynep Erverdi'00

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Başkanı  


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA