Duyurular

Pansiyon Binasi Cati Onarimi Hakkinda12.10.2015

Sevgili Sarı Siyahlılar,
 
Okulumuzun pansiyon binasının çatısında görülen ve İEL okul yönetimi tarafından ivedilikle çözülmesi gerektiği belirtilen hasara ilişkin, camiamızla paylaşılmak üzere tarafımıza iletilen duyuruyu bilgilerinize sunuyoruz. Okul yönetimi ve Sarı Siyah Destek tarafından yürütülen sürece maddi katkı sağlamak isteyen mezunlarımızın, http://www.sarisiyahdestek.com/p/pansiyon-binasi-cati-onarimi/ web adresi üzerinden destek olmaları mümkündür. Sürece ilişkin detaylı bilgiye ve destek olmak için izlenmesi gereken yola, aşağıdaki duyurudan ulaşabilirsiniz.
 
Saygılarımızla, 
 
Zeynep Erverdi '00
İstanbul Erkek Liseliler Derneği
 
Değerli Sarı Siyahlılar,
 
Sizleri İstanbul Erkek Lisemizde okuyan öğrenci kardeşlerimiz için destek vermeye çağırıyoruz.
İstanbul Erkek Lisemizin pansiyon binasının çatısı iklim şartlarının oluşturduğu hasar nedeniyle onarım gerektirmektedir. Önceki yıllarda olan hafif sızıntının bu yıl önemli ölçüde arttığı okul yönetimimiz tarafından gözlenmiştir. Yağışlı havalarda çatıdan önemli miktarda sızıntı olup, binanın içi ve öğrenci odaları su almaktadır. Oluşan rutubet sağlıksız bir ortam yaratmaktadır. 
 
Bilindiği gibi, pansiyon binamız kamuya ait bir yapıdır. Bakım ve onarımı için devletten ödenek tahsisi gerekmektedir. Okul yönetimimiz bu ödeneğin çıkarılmasının uzun bir süre alacağını belirtmiş ve çatının acil onarımının camiamız tarafından karşılanmasını talep etmiştir. Bakımın Sarı Siyahlılar tarafından yapılması için okulumuz tarafından gerekli makamlardan onay alınması için harekete geçilmiştir. Camiamız tarafından karşılanması planlanan onarım için 3 teklif alınmıştır. En uygun teklif mezunumuz İnşaat Mühendisi Yaman Görken’88 tarafından verilmiştir. Onarım bedeli 43.000 TL’dir.
Yatılı öğrenci kardeşlerimiz zarar görmeden, onarımın en kısa sürede tamamlanması için bir bağış projesi oluşturduk. Camiamızın her konuda olduğu gibi bu acil ihtiyacın karşılanmasında da gücünü birleştirmesi için sizleri “Sarı Siyah Destek” platformu üzerinden desteğe davet ediyoruz. Çok şey aldığımız okulumuzun sizlerin bağışlarına ihtiyacı var.
 
Kolay katılabileceğiniz bu kampanyaya www.sarisiyahdestek.com üzerinden HEMEN ŞİMDİ KATKIDA BULUNUN ve çevrenizdeki, sınıfınızdaki Sarı Siyahlıların da destek vermesini sağlayın…
Destek verenlerin isimleri (tercihe bağlı) ve bağışları ile toplanan bağış miktarı, ilgili proje üzerinde görülebilmektedir. Bağış makbuzları katkıda bulunacakların adreslerine gönderilecektir.
 
Desteğiniz için teşekkür ederiz.

SARI SİYAH DESTEK 


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA