15. Olağan Genel Kurul ve Kış Aşuresi4.12.2015

Birinci toplantıda çoğunluk sağlanamadığından, seçimli Olağan Genel Kurul 2.Toplantısı; 12 -13 Aralık 2015 tarihlerinde (tüzüğümüz gereği olağan genel kurul, birbirini takip eden iki gün içinde yapılır.) saat 11.00’de, Celal Ferdi Gökçay Salonunda çoğunluk aranmaksızın aşağıda belirtilen gündem ile yürütülecektir.
Tüzüğümüz gereği, genel kurulumuz; 12 Aralık 2015 Cumartesi günü, görüşmeler ve aklanmalar, 13 Aralık 2015 Pazar günü ise seçimler olmak üzere 2 gün sürecektir. Herhangi bir mazeretten 1.gün görüşmelerine katılamayan üyelerimiz 2.gün gelerek seçimlerde oylarını kullanabilirler.
Sayın Üyemiz,
Üyelerimiz aidat borçlarını ödemek suretiyle genel kurula katılabilirler. Genel Kurula katılım hakkına sahip olup olmadığınızı dernek sekreteryasından telefonla öğrenebilirsiniz.
Genel Kurulda görüşmek dileğiyle…
Saygılarımızla,
Zeynep Erverdi’00
15. OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİ