Duyurular

Temel Fotoğrafçılık Kursu 16.02.2016

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Arzu eden üyelerimiz için, derneğimizde üç hafta süresince pazar günleri (28 Şubat,13 ve 20 Mart), saat 11.00-13.30 arasında, ücretsiz Temel Fotoğrafçılık Kursu düzenlenecektir.

Kursun amacı, artık hayatın bir parçası olan fotoğraf çekimlerinde daha iyi sonuçlar almak, doğru fotoğraf makinesini seçmek ve akıllı cep telefonlarını da bu yönde kullanabilmektir.

Kurs,  bu konuda deneyimli mezunumuz Selçuk Yüzbaşıoğlu'75 tarafından verilecektir. Program ve eğitimcimizin konuyla ilgili özgeçmişi aşağıda bilginize sunulmuştur.

Kursa katılmak isteyen üyelerimizin en geç 22 Şubat 2016 akşamına kadar, [email protected] adresine mail atarak  veya 0212 512 6462 no'lu telefonu arayarak kayıt yaptırmaları gereklidir.

Bu yararlı aktivitede görüşmek üzere, sevgi ve selamlarımla

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Yönetim Kurulu adına

Feyza Erkan'73


Kurs Programı 
28 Şubat           Fotoğraf makine ve malzemeleri  -  Fotoğraf makinesi ayarları
 
13 Mart            Fotoğrafta temel ışık ve kompozisyon - Temel fotoğraf çekimi 
 
20 Mart            Çekim uygulaması   (Işık ve kompozisyon uygulamaları)
 
Selçuk Yüzbaşıoğlu 75' Fotoğrafçılık Özgeçmişi 

İTÜ'de Mühendislik eğitimi görürken 1977 yılı sonlarında dönemin ünlü savaş muhabiri Ergin Konuksever' in yanında Milliyet te haber fotoğrafçılığına başladı. Hürriyet v.s. gibi gazete ve çeşitli yerli, yabancı ajanslara 80 li yılların sonuna kadar haber fotoğrafçısı ve kameraman olarak çalıştı. Mühendislik yaptığı dönemlerde sanayi fotoğrafçılığı, daha sonraları da turizm fotoğrafçılığı ile uğraştı. Yaz aylarında 8-14 yaş grubu çocuklara camera obscura (iğne delik kamera) kursları vermektedir. İFSAK tan bir çok kez ödül almıştır. 


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA