Çanakkale Gezimize Davet26.04.2016

Çanakkale kara savaşlarında, 18 Mayıs'ı 19 Mayıs'a bağlayan gece, saat 03:30'da şehit düşen ağabeylerimizi anmak üzere, her yıl geleneksel olarak düzenlenen anma törenine hepinizi davet ediyoruz.

Aşağıda gezilerle ilgili kısa bir özet, ekte de ayrıntılara yer verilmiştir.

Bu gezimize katılmak isteyen arkadaşlarımızın  Corvus Travel'in   0212 234 7071, 2447071 no'lu telefonlarını arayarak veya info@corvus.travel adreslerine mail atarak rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.

Bu anlamlı gezide birlikte olmayı diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Yönetim Kurulu adına

Başkan Feyza Erkan'73

GEZİ : 18-19 Mayıs 2016

1.GÜN:    18.05.2016  ÇARŞAMBA

Saat 11:30’de İstanbul Erkek Lisesi Bahçesinde buluşma. 12.00 de hareket. Akşam yemekten sonra Çanakkale Savaşları konusunda sunum. Konaklama Kum Hotel.

2.GÜN:    19.05.2016  PERŞEMBE

Saat 03.30’da ağabeylerimizin şehit düştüğü Kırmızı Sırt (Kabatepe) mevkiinde anma töreni. Dinlenme. Rehber Serdar Gürel'73 eşliğinde saat 9.30’da Kum limanından çıkışla  Kabatepe, Kırmızı  Sırt (19 Mayıs taaruzu cephesini gündüz gözüyle inceleme), 57. Alay şehitliği, Conk Bayırı, Kilitbahir, Tabyalar, Soğanlıdere’deki şehitlikler, Alçıtepe Bakı Terası, Şehitler Abidesi, Fransız Mezarlığı, Ertuğrul Tabyası, Yahya Çavuş Siperleri, İngiliz Abidesi vb.

Öğleden sonra İstanbul’a dönüş

Fiyat (Transfer, Rehberlik, Yarım Pansiyon Konaklama dahil ) :

Çift kişilik odada kişi başı : 290.-TL

Tek kişilik oda farkı         :    75.-TL