Duyurular

PROJE SORUMLUSU ÖĞRENCİNİN DUYURUSUDUR21.12.2016

Türkiyenin yedi bölgesinden gelecek olan çocukların hayatlarında iz bırakmak ve bizimle beraber fark yaratmak ister misiniz ?

Okulumuzda ( Istanbul Erkek Lisesi) 16 yıldır düzenlediğimiz, Türkiye'nin en büyük liselerarası spor şöleni  kapsamında bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz           ''7 BÖLGE 7 TAKIM'' adlı bir sosyal sorumluluk projesi düzenlemeyi amaçlıyoruz. 

Proje kapsamında Türkiye'nin yedi bölgesinden maddi durumu kısıtlı 12 -13 yaş arasındaki öğrencileri Istanbul'da ağırlayıp , gelecek öğrencileri  başta sportif etkinlikler olmak üzere bilim, kültür, sanat ve tarih dolu bir programla karşılayacağız. Ancak  öğrencileri en iyi şekilde ağırlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak için sizin maddi (gelecek öğrencilerin ulaşım,yemek,konaklama ihtiyaçları) ve manevi desteklerinize ihtiyaç duymaktayız.

Bu yüzden bu amaçta beraber yol almamız, projemizi büyütüp, geliştirmemiz bizler için paha biçilmez bir değer ifade ediyor. 

Biz Istanbul Erkek Liseli öğrenciler olarak, aldığımız eğitimin ve bu eğitimin bize kattığı farklı bakış açılarının farkında olup, bunu  gelecek nesillere aktarmak ,topluma insani değerlerin farkında olan ve dünyaya farklı pencereden bakabilmeyi öğrenmiş bireyler katmayı amaçlıyoruz.

Umarım bu amaç doğrultusunda birlikte çalışabilir, hayallerimizi hedefe, hedeflerimizi de gerçeğe dönüştürebiliriz.

İELEV'de bu amaçla açtığımız şartlı bağış hesabına katkı yapabilir, diğer katkı ve destekleriniz için beni arayabilirsiniz.

http://www.sarisiyahdestek.com/p/sportfest-sosyal-sorumluluk-projesi-dogudan-batiya-sportfest/

Neçirvan Veroj  ( 1. Sportfest Sosyal Sorumluluk Projesi Genel Kordinatörü)

Gsm: 05349279880

Mail: [email protected]


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA