Duyurular

İŞ VE STAJ İLANI26.12.2016

Simon-Kucher & Partners Başlangıç Seviyesi Danışman Pozisyonu ve Staj Başvuruları Duyurusu

Simon-Kucher & Partners olarak, 33 ofisimizde bulunan 930 danışmanız ile strateji, pazarlama, fiyatlandırma ve satış alanlarında yönetim danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. 1985 yılında Almanya’da kuruluşumuzdan bugüne 30 yıldan fazla tecrübemiz sayesinde fiyatlandırma stratejilerinde lider danışmanlık firması olarak anılmaktayız.
Çalışanlarımız pek çok farklı altyapıdan gelmektedir. Çeşitli akademik geçmişlerden gelen öğrencileri ve farklı endüstrilerden ve danışmanlık şirketlerinden deneyimli adayları Simon-Kucher & Partners’a başvurmaya davet ediyoruz. 
İstanbul ofisi başlangıç seviyesi danışman pozisyonları için son başvuru tarihi 30 Aralık 2016’dır. 
Yaz stajyeri (tercihen üniversite 3.sınıf öğrencileri, MBA 1. sınıf öğrencileri) içinse 5 Şubat 2017 son başvuru tarihidir. Başvurularınızı www.simon-kucher.com/tr/content/basvuru-sureci sayfasında belirtilen link üzerindeki bilgileri doldurarak ve [email protected] adresine, niyet mektubu (cover letter) ve güncel CV’lerinizi göndererek yapabilirsiniz. Eklemek istediğiniz zorunlu olmayan diğer dokümanlar varsa (transcript, TOEFL gibi), bunları da niyet mektubu ve CV’nizle birlikte aynı e-posta adresine yollamanız rica olunur.
Simon-Kucher & Partners’ta başarılı adayların ortak noktası analitik, sayısal ve iletişim yetilerinin yanı sıra güçlü bir liderlik stili ve sorgulayan düşünce yapısına sahip olmaktır. Adaylar girişimci, sorumluluk almaya istekli olup, kendi kariyer gelişimlerine yön verebilmelidirler. Takım çalışmalarına yatkın; farklı projelerde, farklı görevler için farklı roller oynamaya uygun olmalıdırlar. Aynı zamanda temel değerlerimize bağlı olmalıdırlar.

Başvuru için gerekenler

Niyet Mektubu (cover letter)
Özgeçmiş/CV
İlgili sertifikalar ve referans mektupları vs. (opsiyonel)

Simon-Kucher & Partners ve başvuru hakkında daha fazla bilgi almak için www.simon-kucher.com/tr/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA