Duyurular

Yıllık Aidat Miktarı Değişikliği ve Ödeme Kolaylığı Hakkında24.01.2018

Sevgili Sarı Siyahlılar, 

21 Ocak 2018 tarihinde düzenlenen Genel Kurulumuzca 2018 yılı aidatı  (yıllık miktar) 150 TL  olarak belirlenmiştir. Bu miktar 21 Ocak sonrasında aidat ödeyenler için geçerli olacaktır.

2018 yılı aidatı halen öğrenciliği süren, 26 yaşına kadar olan mezunlarımız için 30 TL’dir  (yıllık miktar).

70 yaşın üzerindeki mezunlarımız isterlerse, aidat ödemekten muaf tutulabilirler.  

Dergi ve basılı malzemeler sadece aidat ödeyen üyelerimize gönderilmektedir.

Üç ve daha fazla yıldan beri  aidat borcu olan üyelerimiz sadece son üç yılın aidatını ödeyerek geçmişe yönelik tüm borçlarını temizleyebilirler. ( 2016 ve 2017 yılları aidat tutarı toplamı 240 TL’dir.)

Aidat borcunuzu öğrenmek ve ödemek artık çok kolay: 

http://ielder.org.tr/ilkgiris/  linkini tıklayarak karşınıza çıkan ekranda sisteme kayıtlı e-mail adresinizi ve sicil numaranızı veya kimlik numaranızı girmelisiniz. Daha sonrasında e-mail adresinize gelecek şifre ile sisteme girişinizi yapabilirsiniz. Sisteme giriş yapmanızı sağlayacak şifreyi alabilmeniz için istenecek sicil numarası bilgisi üye kartınızda yer almaktadır. (Üye kartı olmayan ve kimlik numarasını girmek istemeyen mezunlarımız dernek ofisinin 0212 512 64 62 no’lu telefonunu arayarak sicil numaralarını öğrenebilirler.) Sonraki girişlerinizde kullanıcı adınız sisteme kayıtlı e-mail adresiniz, şifreniz ise ilk girişten sonra oluşturduğunuz şifreniz olacaktır. ( Kimlik numarası sistemimizde kayıtlı ise ve bu şekilde giriş yaparsanız, sicil numarası öğrenme ve şifre oluşturma işlemi atlanabilir. )

Sisteme giriş yaptıktan sonra aidat borç durumunuzu görebilir, online aidat bölümünden 3D Güvenlik Sistemiyle kredi kartınızla güvenle ödemenizi yapabilirsiniz.

Ödemenizi ayrıca aşağıdaki banka hesap numaramıza, EFT veya havale ile, isim soy isim açıklamasıyla yapabilirsiniz:

Garanti Bankası/Galata Şubesi

Hesap Sahibi: İstanbul Erkek Liseliler Derneği

Hesap No : 1299446

IBAN : TR95 0006 2000 0670 0001 2994 46

Ayrıca camiadan duyuruları, gelecek etkinlikleri, güncel haberleri bulabileceğiniz web sayfamızı ve üye panelini sık sık ziyaret ederek bilgilerinizi güncellemeniz camia içi bağlarımızı güçlendirmek adına çok önemlidir.

İlgi ve desteğinize şimdiden çok teşekkür ederiz.

 

Sevgi ve saygılarımızla

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Yönetim Kurulu adına

Başkan Feyza Erkan'73


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA