Duyurular

100 Yıllık Okullar Spor Şöleni17.03.2018

Sevgili Sarı Siyahlılar,

FMV Işık Okulları tarafından düzenlenen ‘’100 Yıllık Okullar Spor Şöleni ‘’ bu yıl 07 – 10 Mayıs 2018 tarihleri arasında  FMV Işık Okulları  Ayazağa Kampüslerinde gerçekleştirilecektir.

Turnuvada 6 kategoride +36 yaş ve -36 yaş skalasında, erkek – kadın olarak gruplar oluşturulacak ve tüm takımlar dengi takımlarla yarışacaktır.

Kategoriler basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, yüzme ve futbol olarak ayrılmıştır.  Hafta içi yapılacak müsabakalar 18:30’dan sonra başlayacaktır.

Katılımcıların, spor yapmalarında bir engel olmadığına dair sağlık raporunu [email protected] adresine e-posta yolu ile ya da 0 212 225 71 43 numaralı faks göndermesi gerekmektedir. 

Kadın-erkek ayrı ayrı olmak üzere

Basketbol

36 (-)                     En az 5 kişi sahada olmalı, bir takım en fazla 12 kişiden oluşur. Çift pota, 4 devre x 8 dakika. Std kurallar geçerlidir.

36 (+)                    En az 3 kişi sahada olmalı. Tek pota. 2 devre x 10 dakika. Kurallar: Savunma ribaundunu alan takım 3 sayı çizgisi dışına pasla veya driplingle çıkar- sayı olduktan sonra oyuna savunma takımı başlar - atış halinde faule maruz kalan oyuncu tek atış kullanır - teknik faulde de tek atış kullanılır, hücuma aynı takım başlar. Takım 1 kişi kalana kadar maç devam eder.

Voleybol

36 (-) (+)              En az 6 kişi sahada olmalı. Kazanılmış 3 set üzerinden, std kurallar geçerlidir.

Futbol

36 (-) (+)              En az 1+6=7 kişi sahada olmalı, oyuncu değişikliğinde sınır yok, ofsayt kuralı yoktur (geçen sene taç kuralı da uygulanmamıştı). 2 devre x 25 dakika.

Masa tenisi

Yaş sınırı yok; kazanılmış 2 set üzerinden, std kurallar geçerlidir.

Tenis

Yaş sınırı yok; eleme usulüne göre 6 oyun 2 set üzerinden avantajlı oynanıp, setler 1-1 beraberlikte tie-break (7 puanlık) oynanacaktır.

Çiftler maçı yoktur.

Yüzme

Yaş sınırı yoktur; yarışlar 2x25=50 mt serbest stilde yapılacaktır.

Katılımcıların                    Adı Soyadı          T.C. Kimlik No                  Doğum tarihi (gg/aa/yyyy)         Mezuniyet yılı                  Katılacağı Branş                              

 

bilgilerini en geç 9 Nisan 2018 gününe kadar    [email protected] posta adresine yollamaları gerekmektedir.

Birden çok branşta katılabilirsiniz, maçlar çakışmadığı sürece bir sorun olmaz.

Soracağınız bir soru olursa  bu e-posta adresi veya 532-6805301 numaralı telefondan bu spor şölenini derneğimiz adına koordine edecek olan Ali Koramaz’a ulaşabilirsiniz.


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA