Duyurular

Aşure Günü İçin Önemli Bilgiler3.04.2018

Sevgili Sarı Siyahlılar,

6 Mayıs Pazar günü saat 10:00'da yapılacak olan geleneksel Aşure Günümüz yaklaşırken bazı önemli bilgileri ve stand kurma koşullarını sizinle paylaşmak istiyoruz. 

70 yaşın üstündeki üyelerimiz, İEL'in emekli ve halen daha görev yapan öğretmenleri, İEL öğrencileri ve üyelerimizin 12 yaşından küçük çocukları için giriş ücretsiz olup, diğer misafirlerimiz için giriş ücreti 50TL'dir. 

ÜYE OLANLAR İÇİN:

2018 dahil olmak üzere aidat borcu olmayan üyelerimizin davetiyeleri adreslerine gönderilecektir. Eğer iki hafta içerisinde davetiyeniz elinize geçmezse dernek ile iletişime geçebilirsiniz. 

HENÜZ ÜYE OLMAYANLAR İÇİN: 

Aşureden önce hızla üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz durumunda davetiyenizi aşure günü "Kayıt Masası"ndan alabilirsiniz. Üye olmak için iki seçenek bulunmaktadır:

1. Seçenek: Aşağıda iletmiş olduğumuz üyelik formunu doldurup, imzaladıktan sonra iki adet vesikalık resim ile birlikte derneğe ulaştırabilirsiniz. 

Üyelik Formu: http://www.ielder.org.tr/documents/uyelik-formu.pdf

2. Seçenek: Dernek sitemizdeki http://www.ielder.org.tr/hizli-uyelik.aspx bağlantısından kişi bilgilerini doldurup bu formun çıktısını alıp imzalayarak iki adet vesikalık fotoğraf ile birlikte derneğe ulaştırabilirsiniz. 

AŞUREDE STAND KURMA:

Aşurede ürün ve hizmetlerini tanıtmak isteyen üyelerimiz koşullar hakkında bilgi almak için derneğimiz ile 0212 512 6462 numaralı telefondan veya [email protected] e-mail adresinden bizlere ulaşıp bilgi alabilirler. 

 


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA