Duyurular

Sarı Siyahlı Camiaya Duyuru30.01.2013

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Bilindiği üzere Facebook internet sitesinde sarı siyahlıların üye olduğu birçok İstanbul Lisesi grubu bulunmaktadır. Farklı konularda diyalog kurmak isteyen sarı siyahlıların buluştuğu ve sohbet ettiği söz konusu gruplar, sarı siyahlı camianın farklı isimleri tarafından kurulmuşlardır. Ancak son günlerde mezunlarımızla gerçekleştirilen diyaloglarda bu grupların birçoğunun dernek tarafından kurulduğu ve yönetildiği izleniminin hakim olduğu görülmüştür.

Derneğimizin Facebook internet sitesinde yer alan tek resmi sayfası http://www.facebook.com/ieldernegi adresinde yer almaktadır. Bu sayfada da dernek üyelerimize mail yoluyla ve www.ielder.org.tr sitesinde yapmış olduğumuz duyuru ve etkinlikler yayınlamaktadır.

Derneğimizin resmi Facebook sayfası dışında başka bir Facebook grubu bulunmadığından farklı isimlerdeki İstanbul Lisesi gruplarında derneğe yöneltilen soru ve taleplerin tarafımızca takip edilmesi ve cevaplandırabilmesi mümkün olmamaktadır.

Bu nedenle derneğimize yönelteceğiniz soru ve önerileriniz için [email protected] adresine mail göndermenizi, 0 212 512 64 62 numaralı dernek telefonunu aramanızı rica ederiz. Son olarak soru, öneri ve görüşlerinizi dinlemek için her ayın 1. ve 3. Salı günü yapılan toplantılarının sarı siyahlıların katılımına açık olduğunu hatırlatmak isteriz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Alev Karabaş Avınca'77

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Başkanı


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA