İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

MURAT CANARAN

Murat Canaran, 19 Mart 1969 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. İlköğrenimini bitirdikten sonra 1980-1986 yılları arasında İstanbul Erkek Lisesi'nde yatılı olarak öğrenim gördü.

1989 yılında Ankara'da Bilkent Üniversitesi turizm işletmeciliği bölümüne girdi ama üniversite öğrenimini tamamlamadan hayata atıldı. İlk olarak American Life sigortada çalıştı. Daha sonra kendi sigorta acenta şirketini kurdu. Keşan’da askerliğini yaparken, 30 Nisan 2000 tarihinde, daha 31 yaşında hayata veda etti.

Çocukları çok seven Murat yaşamını yitirdiği sırada çok küçük olan oğlu Edip Can Canaran, 2016 yılında Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne başladı. Arkadaşımız yaşasaydı mutlaka oğluyla gurur duyardı. Futbol oynamayı çok seven Murat aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarıydı. Okuldayken kravat takmayı hiç sevmediğinden genelde üstü başı dağınık gezer, bu nedenle de hocalar tarafından sık sık uyarılırdı. İEL dönem arkadaşları arasında biraz dalgacı, biraz haylaz ama hayat dolu ve mert biri olarak bilinen Murat’ı arkadaşları sevgiyle anmaktadırlar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA