İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

MURAT CANARAN23.03.2017

Murat Canaran, 19 Mart 1969 tarihinde Mersin’de doğdu. İlköğrenimini İzmit Tütünçiftlik İGSAŞ İlkokulu’nda tamamladıktan sonra, 1980 - 1986 yılları arasında İstanbul Erkek Lisesi'nde yatılı olarak öğrenim gördü.

Bilkent Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde 1989 yılında başladığı üniversite öğrenimini yarıda bırakarak iş hayatına atıldı. Önce American Life Sigorta Şirketi’nde çalışan arkadaşımız, daha sonra kendi şirketini kurdu ve çalışma yaşamını kendi sigorta acentesi ile sürdürdü. Keşan’daki askerlik hizmeti sırasında, zamansız bir kalp krizi sonucu 30 Nisan 2000 tarihinde hayata veda etti.

Çocukları çok seven Murat’ın yaşamını yitirdiğinde henüz küçücük bir bebek olan oğlu Edip Can Canaran 2016 yılında üniversiteye başladı ve arkadaşımız yaşasaydı mutlaka oğluyla gurur duyardı. Lisedeyken çok iyi futbol oynayan Murat, aynı zamanda koyu bir Galatasaray taraftarıydı. Kravat takmayı hiç sevmediğinden, okulda genellikle üstü başı dağınık gezer, bu nedenle de hocalar tarafından sık sık uyarılırdı. Kendisi İEL dönem arkadaşları arasında biraz dalgacı, biraz haylaz ama hayat dolu ve mert biri olarak bilinmekte, sevgiyle anılmaktadır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler