İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

ÖMÜR KILIÇARSLAN

Ömür Kılıçarslan, 11 Haziran 1973’de Trabzon’da dünyaya geldi. İlköğrenimine Mudurnu İlkokulu’nda başladı ve 1. sınıftan sonra devam ettiği Bolu Sakarya İlkokulu’nda tamamladı. Daha sonra 1984 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ne başladı ve 1991’de buradan mezun oldu.

Marmara Üniversitesi Almanca İşletme bölümüne başladıktan iki yıl sonra ayrılarak Kocaeli’ne yerleşti. 1995 yılında başladığı Kocaeli Üniversitesi İktisat Fakültesi’ne de devam etmeyerek lise yıllarından beri gönül verdiği müziğe yöneldi. Yetenekli bir müzisyen olan Ömür, 1998 yılında rock grubu Çamur’un bas gitaristliğini üstlendi. Kocaeli’nde 2001 yılında kurulan “Hariçten Gazelciler” adlı alternatif rock grubunda da hem enstrüman çalan hem de vokalist olan arkadaşımız, maalesef doğum günü olan 11 Haziran 2014 tarihinde İstanbul’daki evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

Sıradışı zekası, derviş ve babacan tavırlarıyla arkadaşları tarafından çok sevilen Ömür, kendi tasarladığı ve gitar tuşesi ile çalınan bir bağlama olarak tarif ettiği “çağlama” isimli enstrümanıyla müzikte farklı bir tını yakalamıştı. Sevgili Ömür güzel sesi ve şarkılarıyla hep bizlerle olacaktır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA