İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

SEMİH ÖZTÜRK

Semih Öztürk, 2 Aralık 1989 tarihinde Sakarya‘da doğdu. İlkokuldan sonra 2003 yılında yatılı öğrenci olarak başladığı İstanbul Erkek Lisesi’nden 2008 yılında mezun oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümündeki lisans eğitimi sırasında android ve ios platformlarında uygulama geliştirme alanında çeşitli stajlar yaptı. Üniversiteden 2013 yılında mezun olduktan sonra; Burger King, Coca Cola, Finansbank gibi markaların android uygulamalarını geliştiren ekiplerde çalıştı. Google Play Store ve App Store’un popüler uygulaması “Getir” in yaratıcılarından biriydi. Ne yazık ki aniden gelişen bir rahatsızlık sonucunda ve henüz 26 yaşındayken, 23 Eylül 2016 günü aramızdan ayrıldı.

Dönem arkadaşları tarafından sıra dışı zekası yanında sakin ve alçak gönüllü kişiliği ile de tanınan ve çok sevilen Semih’in en fazla ilgilendiği sanat dalı ise müzikti. Klasik gitarı büyük bir beceriyle çaldığı için lise arkadaşları arasındaki lakabı da “Paco” idi. Maalesef çok erken kaybettiğimiz, hayatı boyunca tek bir kişinin bile kalbini kırmamış olan, hiç unutmayacağımız ve büyük bir özlemle andığımız arkadaşımızın ismi, lisemizin yenilenen Müzik Odası ile birlikte camiamızda da yaşamaya devam edecektir. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA