İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

YASEMİN UZ APAK

Yasemin Uz Apak, 28 Temmuz 1959 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Fındıklı Hekimoğlu Ali Paşa İlkokulu’nda tamamladıktan sonra 1970 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ne başladı ve 1978 yılında 6 Fen C sınıfından mezun oldu.

Lisans eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi, Maden Mühendisliği bölümünde başlayan Yasemin, 1983 yılında üniversiteden mezun olduktan hemen sonra iş hayatına atıldı. Önce Siemens, daha sonra da Henkel’de çalışan arkadaşımız, 1997 yılında daha sakin bir yaşamı tercih ederek İstanbul’dan Fethiye’ye taşındı ve burada uzun yıllar turizm sektöründe serbest olarak çalıştı. Aktif çalışma hayatını sürdürürken aniden yakalandığı kanser hastalığı maalesef tedaviye cevap vermedi ve bu nedenle 13 Ekim 2016 tarihinde aramızdan ayrıldı.

Ceren isminde bir kızı olan Yasemin; dürüst, içten, açık sözlü ve çalışkan kişiliği ile çok sevilen ve her zaman fikirlerine ihtiyaç duyulan biriydi. Haksızlıklara karşı daima mücadele eder ve bu uğurda kavga etmekten de asla kaçınmazdı. Hiçbir zaman pes etmeyen yapısıyla çevresine örnek olmuştu. Sayısal zekası ile takdir edilen Yasemin, aynı zamanda usta bir king ve tavla oyuncusuydu. Yıllar geçse de eksikliğini hep hissedeceğimiz, iyi kalpli, mücadeleci ve güçlü arkadaşımızı hiç unutmayacağız.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA