İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

FIRAT GÜR

Fırat Gür, 31 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlkokulu Kültür Koleji’nde okurken okulumuzun hazırlık dershanesinde sınavlara hazırlandı. Dolayısıyla bir çoğumuzdan daha erken, henüz ilkokul 5. sınıftayken okul sıraları ve okulun atmosferi ile tanışmıştı. 1994 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ni kazandı ve 2002 yılında da mezun oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini alan Fırat, mezun olduktan sonra mesleğini değil, öğretmenlik yapmayı tercih etti. Verdiği özel matematik dersleri ile öğrencilerini gelecek hayallerine bir adım daha yaklaştırıyordu. Ancak ne yazık ki 2 Ağustos 2016 günü, Karadağ’da, ilk ve tek aşkı ile tatildeyken geçirdiği bir trafik kazası sonucunda onu kaybettik.

Fırat’ı her zaman sıkı bir Fenerbahçe taraftarı, halı saha maçlarının vazgeçilmez oyuncusu, güler yüzlü, esprili ve hayatı dolu dolu yaşayan biri olarak hatırlayacağız. Sadece lise arkadaşları olan bizler değil, Fenerbahçe tribünü de onun eksikliğini her geçen gün daha fazla hissediyor. Öğrencilik döneminde, ilginç ve eğlenceli karakteri ile geniş bir arkadaş çevresi olan Fırat, bu üzücü olay sonrasında da eskisi gibi yine dönem arkadaşlarını bir araya getirdi. Üç kelimeyle cümle kuran dostumuz, seni hiç unutmayacağız.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA