İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

ILGIN KARAFERYE

Ilgın Karaferye; 21 Ağustos 1979’da İstanbul, Şişli’de dünyaya geldi. 1985’de Etiler Özel İdeal İlkokulu’nda 1. sınıfa başlayan Ilgın, 2. sınıftan itibaren FMV, Ayazağa Işık İlkokulu’nda devam ederek, 1990 yılında ilköğrenimini tamamladı ve aynı yıl İstanbul Erkek Lisesi’ni kazandı. İki yıllık Almanca hazırlık eğitimi sonrasında, 1998’de Sprachdiplom sınavını da başarı ile tamamlayarak liseden mezun oldu.

İTÜ, Maden Fakültesi’nde 1998 yılında başladığı mühendislik eğitimini, 1 yıllık İngilizce eğitimi ile birlikte, 2004 yılında bitirdi ve aynı yılın sonunda Ankara, Mamak Uluslararası Barış Gücü’ne katıldı. Askerlik görevini 2005 yılı Mayıs Ayı’nda Barış Gücü Nişanesi ile tamamladıktan sonra yine 2005 yılında Oyak Omsan Lojistik Firması’nda iş hayatına başladı. 2006’da katıldığı Yeditepe Üniversitesi, İngilizce İşletme Master (M.B.A) Programını, Omsan’daki görevi ile birlikte yürüttü. 09 Ekim 2007 günü sabah saatlerinde, gidiş yönü Karayolları tarafından kapatılan E-6 Otobanı’nda geçirmiş olduğu talihsiz bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti.

İEL yıllarındaki dostluklarını yaşamının devamına da taşımış olan Ilgın, bağdaştırıcı ve esprili kimliği ile tanınan, çok sevilen bir arkadaşımızdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA