İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

KEREM CAN KARAKAŞ

Kerem Can Karakaş, 6 Ağustos 1980 tarihinde İstanbul, Üsküdar’da doğdu. Üsküdar Paşakapısı İlkokulu’nu bitirdikten sonra 1991 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ne başladı ve buradan 1999 yılında onur ödülü ile mezun oldu.

Aynı yıl İTÜ Uzay Mühendisliği bölümünde lisans eğitimine başlayan Kerem, henüz üniversitede okurken aynı zamanda bilgisayar teknolojileri alanında çalışmaya başladı. Bil-Data, TMTelekom, Sony, Crypttech, Parkyeri, AresBT, Penguen Yazılım gibi çeşitli firmalardan sonra en son ESE Yazılım firmasında sistem ve veritabanı yöneticisi olarak çalışırken, 31 Mayıs 2013 tarihinde geçirdiği bir kalp krizi ile çok genç yaşta aramızdan ayrıldı.

Kerem; başta siyaset, sosyoloji, felsefe ve müzik olmak üzere pek çok konuya ilgi duyan, çok okuyan, bilgili ve donanımlı bir arkadaşımızdı, hafızası çok güçlüydü. Hep ona sorardık, bilmediklerimizi, hatırlamadıklarımızı... İnsanları sever, arkadaşları için elinden geleni esirgemez, dert dinler, yardım eder, sorun çözmeye çalışırdı. Bu pamuk kalpli, duyarlı, naif, kırılgan ve güzel yürekli kocaman dostumuzun yokluğuna biz hala alışamadık. Onu çok arıyoruz ve çok özlüyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA