Duyurular

İEL 2018 Mezunlarına Kutlama ve Duyuru1.09.2018

Sevgili 2018 Mezunu Kardeşlerimiz,

Öncelikle üniversite giriş sınavında gösterdiğiniz ve bizlere gurur veren üstün başarılarınız için hepinizi yürekten kutlar, yerleşmiş olduğunuz bölümde mutlu ve başarılı bir öğrenim hayatı sürdürmenizi dileriz.
Önümüzdeki 2018-19 öğretim yılı için maddi desteğe ihtiyaç duyan ve derneğimizin verdiği eğitim burslarından yararlanmak isteyen kardeşlerimizin, internet sitemiz üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Bu arada başvuru linkinin SADECE 2018 MEZUNLARI İÇİN kullanıma açıldığına özellikle dikkat çekmek isteriz.
Burs yönergemizin ilgili maddesinde de belirtildiği gibi tüm burs ve eğitim katkıları öncelikli olarak başvuran öğrencilerin “maddi gereksinim” durumuna göre değerlendirilmektedir. Bu konuda göstereceğiniz duyarlılık için hepinize şimdiden teşekkür eder, bu yıl için burs komisyonumuz tarafından belirlenen aylık burs miktarının 300,- TL olduğunu ve Eylül – Haziran ayları arasında 10 ay süreyle ödeme yapılacağını bilgilerinize sunarız.

Burs talebinde bulunmak isteyen kardeşlerimizin başvuru için; http://www.ielder.org.tr/bursiyer.aspx adresinden ulaşabilecekleri burs başvuru formunu eksiksiz biçimde doldurmaları ve bursiyer bilgilendirme yazısını da okuyup imzaladıktan sonra, büyük bölümü e-devlet üzerinden kolayca temin edilebilen diğer başvuru belgeleriyle birlikte sayfaya yüklemeleri gerekmektedir.

AYRICA 2018 YILINDA MEZUN OLMUŞ KARDEŞLERİMİZ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİNİN 15 EYLÜL 2018 OLDUĞUNU ÖNEMLE HATIRLATIR, BU TARİHTEN SONRA YAPILACAK BAŞVURULARI ÜZÜLEREK DEĞERLENDİRMEYE ALMAYACAĞIMIZI BELİRTMEK İSTERİZ.

Sorularınız için; [email protected] adresine e-posta veya +90 531 872 29 73 numaralı telefona whatsapp mesajı gönderebilirsiniz.

Selam ve sevgilerimizle
İstanbul Erkek Liseliler Derneği Burs Komisyonu ve Yönetim Kurulu adına
Rabia Kıraç'78     Feyza  Erkan'73


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA