Duyurular

2018 ve Öncesi Mezunlarımıza ve Önceki Bursiyerlerimize Duyuru5.07.2019

Sevgili Kardeşlerimiz, 

Derneğimizin burslarından faydalanmak isteyen ve eğitimi için maddi desteğe ihtiyaç duyan kardeşlerimizin, 2019-20 öğretim yılında burs almak üzere web sitemiz üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bu yıl için burs komisyonumuz tarafından belirlenen aylık burs miktarı 300.- TL olup, yine Eylül – Haziran arasında 10 ay süreyle ödeme yapılacaktır. 

İlk kez başvuru yapacaklar dışında, geçmiş dönemlerde burs almış olan tüm eski bursiyerlerimizin de her yıl yeniden başvuru yapmaları ve talep edilen belgeleri tekrar göndermeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Burs yönergemizin ilgili maddesinde de açıkça belirtildiği gibi; derneğimiz tarafından verilen tüm burs ve eğitim katkıları öncelikli olarak başvuran öğrencilerin “maddi gereksinim” durumuna göre sağlanmakta ve bursiyerlerimizin ekonomik koşullardan etkilenmeden eğitimlerine devam edebilmeleri için çaba gösterilmektedir. 

Başvuru için; http://www.ielder.org.tr/bursiyer.aspx adresinden ulaşacağınız burs başvuru formu eksiksiz biçimde doldurulduktanve bursiyer bilgilendirme yazısı da okunup imzalandıktan sonra,büyük bölümü e-devlet üzerinden kolayca temin edilebilen diğer başvuru belgeleriyle birlikte sayfaya yüklenmesi gerekmektedir.

Sorularınız için; [email protected] adresine e-posta veya +90 531 872 29 73 numaralı telefona whatsapp mesajı gönderebilirsiniz. 

DİKKAT, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLAN 2019 ÖNCESİ MEZUNLARI VE ESKİ BURSİYERLERİMİZ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 31.TEMMUZ.2019'DUR.

Bu tarihten sonra yapılacak eski mezun ve bursiyer başvurularını üzülerek kabul edemeyeceğimizi bilgilerinize sunarız. 

 

Sevgi ve saygılarımızla,

İELDER Burs Komisyonu adına

Rabia Kıraç’78


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA