Mezunlardan Haberler

İlk Defa Başvuracak Olan 2020 Yılı Mezunları İçin Burs Duyurusu18.09.2020

Sevgili Genç Mezunlarımız,

Eğitimi için maddi desteğe ihtiyaç duyan ve derneğimizin verdiği Eğitime Katkı burslarından yararlanmak isteyen kardeşlerimizin, 2020 – 21 eğitim-öğretim yılı için internet sitemiz üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlk kez başvuru yapacak olan 2020 yılı mezunu bursiyer adaylarımızın 21.09.2020 tarihinde açılacak olan burs linkine girerek başvurularını yapmaları ve talep edilen belgeleri göndermeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Burs yönergemizin ilgili maddesinde de açıkça belirtildiği gibi derneğimiz tarafından verilen tüm burs ve eğitim katkıları öncelikli olarak başvuran öğrencilerin “maddi gereksinim” durumuna göre değerlendirimekte olup; bursiyerlerimizin ekonomik koşullardan etkilenmeden eğitimlerine devam edebilmeleri için çaba gösterilmektedir.

Bu çerçevede bu yıl için burs komisyonumuz tarafından belirlenen aylık burs miktarı 400,- TL olup, yine Eylül – Haziran arasında 10 ay süreyle ödeme yapılacaktır.

Burslara başvuru yapacakların başvuru için; http://www.ielder.org.tr/bursiyer.aspx adresinden ulaşabilecekleri burs başvuru formunu eksiksiz biçimde doldurmaları ve bursiyer bilgilendirme yazısını da okuyup imzalamalarından sonra, büyük bölümü e-devlet üzerinden kolayca temin edilebilen diğer başvuru belgeleriyle birlikte sayfaya yüklemeleri gerekmektedir.

Üniversite öğrencisi olmaya hak kazanan  2020 yılı mezunu bursiyer adaylarımız için SON BAŞVURU TARİHİNİN 02 EKİM 2020 olduğunu önemle hatırlatırız. Bu yıl ilk defa başvuracak olan 2020 yılı mezunu bursiyer adaylarımızın mülakatları ( yüz yüze veya online ) 02 Ekim 2020 tarihinden sonra kendilerine bildirilecektir.

Sorularınız için; [email protected] adresine e-posta veya 0212 512 64 62 telefondan ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımızla,

İELDER Yönetim Kurulu ve Burs Komisyonu


Tüm Haberler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA