Duyurular

Yardımcı Ders Projesi için ÇEVRİMİÇİ eğitmen çağrısı18.09.2020

Değerli Sarı-Siyah'lılar

İçinde bulunduğumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında, Lisemiz Almanca Bölümü ile koordineli bir biçimde, İELDER Yardımcı Ders Projesi çerçevesinde Hazırlık Sınıfı öğrencileri için Almanca, İngilizce ve Lise 1, Lise 2, Lise 3 ve Lise 4 sınıflarına yönelik olarak ise Matematik, Fizik, Kimya yardımcı derslerini ÇEVRİMİÇİ olarak düzenliyoruz.

İELDER Yardımcı Ders Projesi, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz Hazırlık Sınıfı öğrencilerinin Almanca derslerine yardımcı olabilmek, okul başarılarını yükseltmek ve bu yolla mezun-öğrenci dayanışmasına katkı sağlamak amacıyla, okul idaresi ve okul aile birliği ile iletişim içinde gönüllü mezunlarımızla başlatılmış, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında çeşitlenerek hazırlık sınıfı öğrencileri için yardımcı Almanca derslerinin yanı sıra, Lise 1, Lise 2, Lise 3 ve Lise 4 sınıfları için Matematik, Fizik, Kimya ve İngilizce yardımcı dersleri olarak gerçekleştirilmiştir.

2019-2020 Ders Yılında ise dersler okulların kapanmasına kadar gönüllü mezunlarımızca yüz yüze sürdürülmüştür. Pandemi sürecinde de bazı derslere çevrimiçi olarak devam edilmiştir.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Yardımcı Ders Projemiz kapsamında, dünyanın her yerindeki mezunlarımızdan, gönüllü olarak, ÇEVRİMİÇİ Almanca, İngilizce, Fizik, Kimya ve Matematik derslerini verebilecek mezunlarımızı Derneğimizle ([email protected]) e-posta adresi üzerinden iletişime geçmeye davet ediyoruz.

Sağlık ve sevgi dileklerimizle,

İstanbul Erkek Liseliler Derneği

Yönetim Kurulu


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA