Duyurular

2021-2022 Öğretim Dönemi Burs Başvuruları14.08.2021

Sevgili Genç Mezunlarımız,

Eğitimi için maddi desteğe ihtiyaç duyan ve Derneğimizin verdiği Eğitime Katkı Bursundan yararlanmak isteyen kardeşlerimiz, 2021 – 2022 Eğitim-Öğretim Yılı için internet sitemiz üzerinden başvuru yapabilirler. Geçmiş dönemlerde burs almış olan ve ihtiyacı devam eden bursiyerlerimizin de her yıl yeniden başvurmaları ve istenen tüm belgeleri yeni tarihli olarak iletmeleri gereklidir.

Burs yönergemizin ilgili maddesinde de açıkça belirtildiği gibi Derneğimiz tarafından verilen tüm burs ve eğitim katkıları, öncelikle başvuran öğrencilerin “maddi gereksinim” durumuna göre değerlendirilmektedir. Bu çerçevede bursiyerlerimizin ekonomik koşullardan etkilenmeden eğitimlerine devam edebilmeleri amaçlanmaktadır. Bu çerçevede bu yıl için burs komisyonumuz tarafından belirlenen aylık burs miktarı 500 TL olup, Eylül – Haziran arasında 10 ay süreyle ödeme yapılacaktır.

Burslarını yenilemek üzere başvuru yapacaklar; http://www.ielder.org.tr/bursiyer.aspx adresinden ulaşabilecekleri burs başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ve bursiyer bilgilendirme yazısıyla birlikte imzalayacaklar, e-devlet üzerinden kolayca temin edilebilen tüm başvuru belgeleriyle birlikte web sayfamıza yüklemeleri gerekmektedir.

BURS YENİLEME İÇİN SON BAŞVURU 31 AĞUSTOS 2021 TARİHİNDEN SONRA YAPILACAK BAŞVURULARINI ÜZÜLEREK DEĞERLENDİRMEYE ALMAYACAĞIZ.

Sorularınız için; [email protected] adresine e-posta veya +90 0530 258 60 62 numaralı telefona whatsapp mesajı gönderebilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımızla,

İELDER Yönetim Kurulu ve Burs Komisyonu


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA