Yurtiçi Zorunlu Yaz Stajı Basvuruları Başladı 8.01.2014

Sevgili Üniversiteli Sarı-Siyahlılar,
Derneğimiz, her sene olduğu gibi, 2013-2014 öğrenim yılı için de üniversitede lisans ve lisansüstü öğrenimi görmekte olan Sarı-Siyahlı mezunlarına “Yurtiçi Zorunlu Yaz Stajı” başvurularında destek olmaya devam edecektir. Geçmiş yıllarda, Derneğimize yaz stajı talebi ile başvuran mezunlarımıza hedefledikleri şirketlerde staj yapma olanağı sağlanmış, bazı başvurularda ise alternatif yönlendirmeler yapılmıştır.
Program dahilinde staj yapmak istediğiniz şirketlerin isimleri ile birlikte CV'nizi [email protected] adresine mail atmanız gerekmektedir. Buna ek olarak staj başvuru süreci başlayan kurumlara kendi prosedürlerine uygun şekilde başvuru yapılması da gerekmektedir.
Lütfen mailin başlığının "stajprogramı : [Adınız] [Soyadınız] '[Mezuniyet Yılınız] şeklinde olmasına özen gösteriniz. Başvuruları 24 Ocak 2013 Cuma tarihine kadar tamamlamanızı rica ederiz. Şirketlerin sınırlamaları nedeni ile bu tarihten sonra yapılan başvurulara destek olamayabileceğimizi ve erken başvuruların avantaj olacağını hatırlatmak isteriz.
Her türlü sorunuz için Derneğimize ulaşabileceğinizi hatırlatarak; her konuda sizlerle iletişim halinde kalabilmeyi umar, staj kabul sürecinizde bol şans dileriz.

Sevgi ve Saygılarımla,
Zeynep Erverdi'00