Duyurular

Mezunlar Arası Futbol Turnuvası 17.04.2014

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Futbol oynamayı seven, lisede yaptığı maçların özlemiyle eski günlerdeki gibi sahaya çıkıp arkadaşlarıyla hasret gidermek isteyen mezunlarımız, değerli öğrenci ve öğretmenlerimiz için futbol turnuvası düzenliyoruz.
Takımlarını kuran mezun, öğrenci ve öğretmenlerimiz takım ve oyuncu isimlerini [email protected] adresine mail atarak başvuruda bulunabilirler. Katılım 12 takımla sınırlı olacağından başvuru sırası dikkate alınacaktır.
Turnuva Kuralları:

- Takımlar her biri İstanbul Erkek Lisesi mezunu, öğrencisi veya öğretmeni olan 1 kaleci, 5 oyuncu ve 4 yedekten oluşacaktır.
- Öğrenci, mezun ve öğretmenler karma takım oluşturulabilir.
- Turnuva için başvurular 24 Nisan Perşembe günü saat 17.00'a kadar alınacak olup, aynı gün gruplar için kura çekimi yapılacağından daha sonra başvuru kabul edilmeyecektir.
- İlk turda takımlar kura ile gruplara dağıtılacak, grup maçları neticesinde ilk iki sırada yer alan takımlar üst tura çıkacaktır. Takımlar tek maç eleme usulüyle turnuvaya devam edecektir.
- Maçlar 26-27 Nisan, 10-11 Mayıs tarihlerinde, İstanbul Erkek Lisesi yatakhanesinin halı sahasında (telli saha) yapılacaktır. Ayrıntılı maç saatleri kura çekiminin hemen ardından iletilecektir.
- Maçlar yirmişer dakikadan iki devre halinde oynanacaktır. Takvim nedeniyle takımlar aynı gün içerisinde birden fazla maç yapmak durumunda kalabilirler.
- Maçlar önceden belirlenmiş İstanbul Erkek Lisesi mezunları tarafından yönetilecektir.
Turnuvaya katılacak sarı siyahlılara spor alanında tıbbi kontrolün gerekliliğini ve bu konudaki sorumluluğun kendilerine ait olduğunu hatırlatmak isteriz.

Sevgi ve Saygılarımla,
Zeynep Erverdi'00
İstanbul Erkek Liseliler Derneği Başkanı


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA