Aidat ve Web Sayfası Hk.22.12.2014

2014 yılının sonlarında olduğumuz şu günlerde aidat borcu olan üyelerimizden desteklerini rica ediyoruz. 2014 yılı aidatı öğrenci mezunlarımız için 24 TL, diğer mezunlarımız için ise 120 TL’dir.

Biliyorsunuz ki, derneklerin faaliyetlerini sürdürmek için tek gelirleri , üyelerinden aldıkları bağış ve aidatlardır. Bu bağlamda üyelerimizin sayısını artırmak; aidat ve bağışları ile faaliyetlerimizi sürdürmek zorundayız.

Aidat borcunuzu öğrenmek ve üyelik bilgilerinizi güncellemek artık çok kolay.

http://ielder.org.tr/ilkgiris/  linkini tıklayarak karşınıza çıkan ekranda sisteme kayıtlı e-mail adresinizi ve sicil numaranızı girmelisiniz. Daha sonrasında e-mail adresinize gelecek şifre ile sisteme girişinizi yapabilirsiniz.  Sisteme giriş yapmanızı sağlayacak şifreyi alabilmeniz için istenecek sicil numarası bilgisi üye kartınızda yer almaktadır. (Üye kartı olmayan mezunlarımız dernek ofisini arayarak sicil numaralarını öğrenebilirler.) Sonraki girişlerinizde kullanıcı adınız sisteme kayıtlı e-mail adresiniz şifreniz ise ilk girişten sonra oluşturduğunuz şifreniz olacaktır.

Camiadan duyuruları, gelecek etkinlikleri, güncel haberleri bulabileceğiniz web sayfamızı ve üye panelini sık sık ziyaret etmenizi,  bu geçiş sürecinde gördüğünüz eksikleri bizlerle paylaşmanızı gönülden diliyoruz.

Ödemenizi aşağıdaki banka hesap numaramıza isim soy isim açıklamasıyla veya kredi kartı formu ile yapabilirsiniz:

- Garanti Bankası/Galata Şubesi
Hesap No : 1299446
IBAN : TR95 0006 2000 0670 0001 2994 46

Ekte yer alan “Kredi Kartı ile Aidat Ödeme Formu”nu doldurup, her yıl ödeme seçeneğini işaretleyip imzaladıktan sonra, 212-527-9079 no'lu faksa gönderiniz.

Not : Aidat borcu olmayan üyelerimizin e-maili dikkate almamasını rica ederiz. İlgi ve desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Sevgi ve Saygılarımla,
Zeynep Erverdi'00