Duyurular

İEL Network Buluşması24.04.2015

Sevgili Sarı Siyahlılar,
 
Bildiğiniz gibi, derneğimiz uzun süredir sektör toplantıları yaparak aynı sektörde çalışan genç ve tecrübeli mezunlarımızı biraraya getirmeyi amaçlamaktaydı. Bu sene ilk defa düzenleyeceğimiz "Network Akşamı" etkinliği ile, sadece aynı sektörde olan mezunlarımızı değil, farklı sektörlerden farklı yetkinliklere sahip İEL'li iş insanlarını biraraya getirmeyi hedefliyoruz. Amacımız, tecrübeli ve genç mezunlar arasında bir köprü oluşturmanın ötesinde, farklı iş alanları arasında oluşabilecek işbirlikleri ve etkileşimlere zemin hazırlamak ve hem sektör içi hem de sektörler arası bir mezun ağı oluşturabilmek.
 
28 Nisan 2015 Salı Günü saat 19:00'dan itibaren Cezayir Restaurant'ta gerçekleştireceğimiz Network Akşamı etkinliğimize giriş ücreti 10 TL olarak belirlenmiş olup, bu gecede giriş ücretinden kazanılan tüm gelir Derneğimizin burs fonuna aktarılacaktır. Giriş ücreti herhangi bir alkollü/alkolsüz içeceği kapsamamaktadır. Dileyen katılımcılarımız alakart menüden bedeli mukabili faydalanabilirler.
 
 
 

Katılım durumunuzu 27 Nisan  2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar linke tıklayarak  bildirmenizi önemle rica ederiz. 

 
Sevgi ve Saygılarımla,
 
Zeynep Erverdi'00

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Başkanı   


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA