Çanakkale Şehitlerimizi Anma Törenleri Davet13.05.2015

Sarı Siyah renklere anlam katan ve Sarı Siyah ruhun başlangıcı olan Çanakkale’de şehit düşen ağabeylerimizi anacağımız törenlerden ilki, daha önce de bilgilendirdiğimiz üzere 18 Mayıs'ı 19 Mayıs'a bağlayan gece Çanakkale'de yapılacaktır.

Öncelikle bu sene Çanakkale'deki anma etkinliğimize gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederiz.

100. yıl törenimizin içeriği ve katılımcı sayısı dikkate alınarak bu sene Çanakkale'deki tören alanı Kocadere Hastahane Şehitliği olarak belirlenmiştir.

Tören Programı aşağıda bilginize sunulmuştur.

02.45 Kocadere Hastane Şehitliği Tören Alanında Toplanma

03.00 18 Mart Üniversitesi Konservatuarı Öğretim Üyeleri Topluluğu Performansı

03.30 Saygı Duruşu/İstiklal Marşı

03.35 Anma Konuşmaları

04.10 Bigalı Köyüne Yürüyüş

Çanakkale'deki anma törenine katılamayan, ancak Sarı Siyah ruhunun başlangıcını yadetmek isteyen Sarı Siyahlılar için İstanbul'da da ikinci bir tören gerçekleştirilecektir. Mezunlarımızdan Turgut Yılmaz'68'in değerli katkılarıyla 20 Mayıs 2015 Çarşamba günü İstanbul Erkek Lisesi bahçesinde gerçekleşecek anma törene tüm Sarı Siyahlılar davetli olup, program aşağıda bilginize sunulmuştur.

20.30 Anma Töreni

21.00 Cihat Aşkın & Aşkın Ensemble Performansı (Çanakkale için özel olarak hazırlanmış repertuvarıyla)

Anma Töreninden önce saat 20.00'de Çanakkale'de hayatını kaybeden ağabeylerimiz anısına dikilen anıtın açılışı yapılacaktır.

Sevgi ve Saygılarımla,
Zeynep Erverdi'00