Duyurular

TÜM ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU: Desteğinizi bekliyoruz.18.01.2016

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Katılımcı ve saydam bir yönetim anlayışımızın gereği olarak, plan ve projelerimizi ekte değerlendirmenize sunuyor, aşağıdaki konularda gönüllü olarak bizzat kendiniz veya çevrenizdeki İEL’lileri motive ederek bize yardım etmenizi bekliyoruz. Yardım isteğinizi [email protected] e-posta adresine veya 0212 512 64 62 / 0212 522 59 94 numaralı telefonlarımız aracılığıyla bize iletirseniz çok seviniriz.

Sevgi ve saygılarımla

İELDER Yönetim Kurulu adına

Başkan Feyza Erkan’73

 

1. Gönüllü sınıf, dönem, birim, sektör, meslek temsilcileri arıyoruz.

Mezuniyet yılınıza göre sınıfınızın veya döneminizin, çalıştığınız işyerinde bulunan İEL’lilerin, faaliyet gösterdiğiniz sektörün ve meslek grubunun temsilcisi olmanızı bekliyoruz.Temsilci, ait olduğu grupla Dernek merkezi arasında köprüyü oluşturacak. Grubunun öneri ve beklentilerini Derneğe iletecek. Dernek aktivitelerini grubuna duyuracak. Toplantı organizasyonunu Dernek’le birlikte gerçekleştirecek.

 

2. İEL’lilere sağlık sorunlarında yardımcı olabilecek her branştan hekimler arıyoruz.

Hekim isimlerini web sitemizde veritabanımıza gireceğiz. Dernek üyeleri, sağlık sorunu olduğunda ‘’arama’’ düğmesiyle kolayca ihtiyacı olan uzmanlık branşından İEL’li hekimlere ulaşabilecekler.

 

3. İEL’lilerin buluşabileceği ,bize özel indirimli , keyifli mekânlar arıyoruz.

Şehrin iki yakasında, İEL’li kardeşlerimize ait restoran ve kafeler arıyoruz. Tüm İEL’liler olarak küçük ve büyük grup toplantılarımızı devamlı aynı yerlerde gerçekleştirelim.

 

4. Her türlü ürün ve hizmet ihtiyacında İEL’lilere indirim yapabilecek ,iş, eğitim ve staj imkânı sağlayabilecek kişi ve firmaları arıyoruz. 

İEL dayanışmasının en güzel örneği olarak birbirimize belli oranlarda indirim yaparak, olanak sağlayarak yardımcı olmaktır.

 

5. İEL temel değerlerinin tanımlanması, yıllıklarımızın,tarihçemizin  arşivlenmesi gibi projelerimizin ekiplerinde çalışacak gönüllüler arıyoruz.

İEL’e yeni giren öğrenciden en yaşlı mezuna kadar, İEL’lilerin ortak değerlerini ve davranış kalıplarını tanımlamak, yıllıklarımızı ,tarihçemizdeki önemli kişi ve olayları arşivlemeyi planlıyoruz.   

 

6. Aylık bültenimize ve sosyal medyaya İEL’lilerden haber ulaştıracak  gönüllü arkadaşlar arıyoruz.

İç iletişimimizi arttırmak,birbiriyle haberleşen  ve birbirine bağlı bir camia olmak istiyoruz.

 

7. Sarı Siyah Dergi için sponsorlar arıyoruz.

Sarı Siyah Dergi’nin yaşamını sürdürmesi için sponsorlara ve reklam verenlerin desteğine ihtiyaç vardır.


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA