2017-2018 Eğitim Döneminde Burs Desteği İçin Çağrı20.07.2017

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da  genç kardeşlerimizin eğitimleri için burs vererek katkıda bulunmayı kesintisiz olarak sürdürmek istiyoruz.

Ülkemizin aydınlık geleceği olan, üstün akademik başarıları ile bizleri daima gururlandıran İEL öğrencilerinin ve genç mezunlarının her zaman yanlarında olmayı, onlara ihtiyaç duydukları her konuda destek sağlamayı görev olarak kabul ediyoruz. Dolayısıyla sizleri bütçenizin elverdiği ölçüde burs bağışı yapmaya davet ediyoruz. İnanıyoruz ki, ne kadar çok mezun ve mensubumuz katkıda bulunursa, Camia olarak o kadar güçlü bir dayanışma ortaya konulacaktır.

Sizlerin destek ve bağışlarıyla Derneğimiz , 4 değişik türde burs ve eğitim katkısı sağlamaktadır.

1)       İELDER Destek Bursu (İDB): Maddi desteğe gereksinimi olan başarılı İEL mezunu üniversite öğrencileri ile İEL öğrencilerine verilen burslardır.

2)       İsim Yaşatma Bursu (İYB): Vefat eden İEL mezunu, öğrencisi, öğretmeni ve onların yakınlarının isim ve anılarını yaşatmak için yapılan bağışlarla verilen burslardır.

3)       Eğitime Katkı Bursu (EKB): İEL mezun ve öğrencilerinin eğitimleri ile ilgili özel bir gereksinim durumunda (kitap, kurs, dersane, konferans katılımı, vb) İELDER burs fonundan karşılanan “belirli süreli” ve “belirli miktar”daki burs ve katkılardır.

4)       Şartlı Bağış Bursu (ŞBB): İELDER burs fonu dışında gerçek ve tüzel kişi ya da kurumlar tarafından yapılan “Şartlı Bağış”lardan, bağış yapan(lar)ın talebi doğrultusunda ve burs komisyonu tarafından “durumu uygun bulunan” öğrencilere verilen burslardır.

Burs verirken , yapacağınız bağışın, yukarıdaki burs türlerinden hangisi için kullanılmasını istediğinizi belirtmenizi bekliyoruz. Birden fazla seçeneği de belirtebilirsiniz.  Örneğin; yaptığınız  bağışın  hem destek bursu (İDB) i hem de  “Eğitime Katkı Bursu” (EKB) olarak kullanılmasını isteyebilir, aynı bursla kaybettiğiniz bir arkadaşınızın anısını da yaşatabilirsiniz.

2017-18 öğretim yılı için belirlenen burs miktarımız 250.- TL /ay olup, bursiyerlere Eylül – Haziran arasında 10 ay süreyle ödeme yapılacaktır. Sizler de bağışlarınızı bu aylarda veya 12 ay kesintisiz olarak yapabilirsiniz. Bağış miktarınız bir öğrencinin aylık burs miktarından daha az olabilir. Çok kişinin katkısıyla burs havuzumuz büyüyecektir.

Bağış  yapmak için web sayfamızdaki ‘’Online burs’’ seçeneğini kullanabilir, [email protected]  adresine mail atabilir ya da 0.212.512 64 62 numaralı telefondan dernek sekreteryasına ulaşarak gereken tüm bilgileri bize iletebilirsiniz.

Online burs tercihini yaparsanız  (http://www.ielder.org.tr/burs-bagis-formu.aspx)  adresimizdeki ‘’Burs Bağış Formu’’nu indirmek , kaydettikten sonra doldurmak, tekrar ‘’Dosya seç’’ bölümüyle derneğe göndermek mümkündür.

Ödemenizi aşağıda bulunan burs hesabımıza BANKA HAVALESİ veya EFT ile tek seferde ya da çoklu ödeme emri ile gerçekleştirebilir, ayrıca web sayfamız üzerinden (https://www.ielder.org.tr/bagis.aspx) kredi kartınızla tek veya aylık ödemeler şeklinde de yapabilirsiniz. Buradan 3D sistemi ile güvenli ödeme yapmak mümkündür.

İlginize şimdiden teşekkür eder, desteklerinizi bekleriz.

Sevgi ve saygılarımızla

İELDER Yönetim Kurulu ve Burs Komisyonu adına

Feyza Erkan’73

BURS BAĞIŞLARINIZ İÇİN TL HESABIMIZ