Duyurular

Olağanüstü Genel Kurul Duyurusu23.01.2013

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Okulumuzun geleceğinin belirsizliği nedeniyle olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Bu süreç birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan, birlik ve beraberliğe sekte vurabilecek yaklaşımlara karşı ise aşırı derecede duyarlı olunması gereken bir dönemdir.

Böylesi önemli bir süreci daha genç, daha dinamik, daha uyumlu , çalışmalara daha fazla zaman ayırabilecek bir yönetimle yaşamak Sarı Siyahlı camianın çıkarları açısından yaşamsal önemdedir.

Bu nedenle İstanbul Erkek Liseliler Derneği Yönetim Kurulu olarak olağanüstü genel kurula gitme kararı almış bulunuyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Yönetim Kurulu

Sevgili Sarı Siyahlılar,

Derneğimizin, seçimli Olağanüstü Genel Kurulu 14-15 Şubat 2013 tarihlerinde saat 11.00’da İstanbul Lisesi Celal Ferdi Gökçay Salonunda yapılacaktır . Ancak çoğunluk sağlanmaması halinde , Olağanüstü Genel Kurul 2.Toplantısı, 23-24 Şubat 2013 tarihlerinde (tüzüğümüz gereği genel kurul, birbirini takip eden iki gün içinde yapılır.) saat 11.00’de, İstanbul Lisesi Celal Ferdi Gökçay Salonu’nda çoğunluk aranmaksızın aşağıda belirtilen gündem ile yapılacaktır.

Sayın üyelerimize önemle duyurulur.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GÜNDEMİ

1.GÜN

1.1-Açılış ve Başkanlık Divanı seçimi

1.2-Saygı duruşu

1.3-Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve bilançoların okunması

1.4-Denetçi raporlarının okunması

1.5-Raporların tartışılması

1.6-Yönetim Kurulu ve Denetçilerin ibrası

1.7- Tahmini bütçenin ve üyelik ödenti miktarının görüşülüp oylanması

2.GÜN

2.1-Yönetim Kurulu ve diğer organların asil ve yedek üyelerinin seçimi, (saat 11.00-13.00 arası tanıtım, saat 13.00-17.00 arası seçim

2.2 -Dilekler -kapanış

Sevgi ve Saygılarımızla,

Alev Karabaş Avınca’77

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Başkanı


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA