Duyurular

İEL 2019 MEZUNLARINA KUTLAMA ve DUYURU15.08.2019

Değerli 2019 Mezunlarımız,

Üniversiteye giriş ve yerleştirme sonuçları açıklandı. Tercih ettiğiniz fakülteleri kazanan siz sevgili kardeşlerimizi yürekten kutluyor, seçtiğiniz alanlarda yaşamınız boyunca mutlu ve başarılı olmanızı diliyoruz.

Bizlerin de İELDER olarak, abla ve abileriniz olarak, bu uzun yolculukta her zaman yanınızda ve her türlü desteği sağlamaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Derneğimizin burslarından faydalanmak isteyen ve “eğitimi için maddi desteğe ihtiyaç duyan” kardeşlerimizin, 2019-20 öğretim yılında burs almak üzere web sitemiz üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bu yıl için burs komisyonumuz tarafından belirlenen aylık burs miktarı 300.- TL olup, Eylül – Haziran arasında 10 ay süreyle ödeme yapılacaktır. 

Burs yönergemizin ilgili maddesinde de açıkça belirtildiği gibi; derneğimiz tarafından verilen tüm burs ve eğitim katkıları öncelikli olarak başvuran öğrencilerin “maddi gereksinim” durumuna göre sağlanmakta ve bursiyerlerimizin ekonomik koşullardan etkilenmeden eğitimlerine devam edebilmeleri için çaba gösterilmektedir. 

Başvuru için; http://www.ielder.org.tr/bursiyer.aspx adresinden ulaşacağınız burs başvuru formunu eksiksiz biçimde doldurulduktan ve bursiyer bilgilendirme yazısını da okuyup imzaladıktan sonra, büyük bölümü e-devlet üzerinden kolayca temin edilebilen diğer başvuru belgeleriyle birlikte sayfaya yüklemeniz gerekmektedir.

Sorularınız için; [email protected] adresine e-posta veya +90 531 872 29 73 numaralı telefona whatsapp mesajı gönderebilirsiniz.

DİKKAT, 2019 MEZUNU ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 15.EYLÜL.2019'DUR.

Son günü beklemeden yapılacak başvurular burs komisyonunun çalışmalarını kolaylaştıracak ve burs ödemelerinin gecikmesini önleyecektir. Bu tarihten sonra yapılacak başvuruları ise üzülerek kabul edemeyeceğimizi bilgilerinize sunarız. 

Sevgi ve saygılarımızla,

İELDER Burs Komisyonu adına

Rabia Kıraç’78

 


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA