12 Ocak Genel Kurul ve Seçime Katılacak Listeler3.01.2020

Değerli Üyelerimiz,

Derneğimizin  olağan Genel Kurulu ilk toplantı tarihinde çoğunluk sağlanamadığı için 12 Ocak 2020  Pazar günü saat 11:00’de İstanbul Erkek Lisesi Celal Ferdi Gökçay Salonu’nda yapılacaktır. Gündem 20 Aralık 2019 tarihinde size gönderilmiştir. Oy verme işlemi tahmini olarak saat 13.00 gibi başlayarak saat 16.00'ya kadar devam edecektir.

Genel Kurul’a katılabilmek için en son 2019 'a ait aidat borcu bulunmaması gereklidir. Çok fazla yıla ait borcu olan üyelerimizin son üç yıllık borcunu ödemesi yeterlidir. Yıllık aidat 150 TL, öğrenci 30 TL'dir. 70 yaşını geçmiş olan üyelerimizin aidat ödemesi gerekli değildir.

Aidat borcunuzu  Genel Kurul'un hemen öncesinde nakit veya kredi kartıyla ödeyebileceğiniz gibi şimdiden  hesabımıza havale / EFT ile gönderebilirsiniz. ( Hesap Sahibi: İstanbul Erkek Liseliler Derneği, TL Hesap No: Garanti Bankası Galata 1299446 - IBAN - TR95 0006 2000 0670 0001 2994 46 )

Aidat borcunuz olup olmadığını bilmiyorsanız, bu maili  yanıtlayarak  veya 0212 5126462 no'lu telefonumuzdan mesai saatleri içinde öğrenebilirsiniz.

Genel Kurul’da yapılacak seçimlerde iki liste adaydır. Listeler  renk başharflerinin alfabetik sırasına göre şu şekildedir. (Liste yazan bölüme tıklayarak listelere ulaşabilirsiniz).  (LİSTE)

Tüm üyelerimizin Genel Kurul'a katılımını bekler, tüm adaylara başarılar dileriz.

İstanbul Erkek Liseliler Derneği Yönetim Kurulu