Duyurular

BURS BAŞVURUSU5.08.2020

Sevgili Genç Mezunlarımız,


Eğitimi için maddi desteğe ihtiyaç duyan ve derneğimizin verdiği Eğitime Katkı burslarından yararlanmak isteyen kardeşlerimizin, 2020 – 2021 eğitim-öğretim yılı için internet sitemiz üzerinden başvuru yapacaklardır. Geçmiş dönemlerde burs almış olan ve ihtiyacı devam eden bursiyerlerimizin de her yıl yeniden başvurmaları ve istenen tüm belgeleri yeni tarihli olarak iletmeleri gereklidir.
Burs yönergemizin ilgili maddesinde de açıkça belirtildiği gibi derneğimiz tarafından verilen tüm burs ve eğitim katkıları öncelikli olarak başvuran öğrencilerin “maddi gereksinim” durumuna göre değerlendirimekte olup; bursiyerlerimizin ekonomik koşullardan etkilenmeden eğitimlerine devam edebilmeleri için çaba gösterilmektedir.
Bu çerçevede bu yıl için burs komisyonumuz tarafından belirlenen aylık burs miktarı 400,- TL olup, Eylül – Haziran arasında 10 ay süreyle ödeme yapılacaktır.
Burslarını yenilemek üzere başvuru yapacaklar; http://www.ielder.org.tr/bursiyer.aspx adresinden ulaşabilecekleri burs başvuru formunu eksiksiz doldurmaları ve bursiyer bilgilendirme yazısıyla birlikte imzalayacaklar, e-devlet üzerinden kolayca temin edilebilen tüm başvuru belgeleriyle birlikte web sayfamıza yüklemeleri gerekmektedir.


BURS YENİLEME İÇİN SON BAŞVURU 14 AĞUSTOS 2020 TARİHİNDEN  SONRA YAPILACAK BAŞVURULARINI ÜZÜLEREK DEĞERLENDİRMEYE ALMAYACAĞIZ.
Sorularınız için; [email protected] adresine e-posta veya +90 542.543 19 54 numaralı telefona whatsapp mesajı gönderebilirsiniz.


Sevgi ve saygılarımızla,
İELDER Yönetim Kurulu ve Burs Komisyonu


Tüm Duyurular
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA