Mezunlardan Haberler

2020-2021 Dönemi Mentor/Mentee Başvuruları Başlıyor!

Derneğimizin yıllardır başarıyla sürdürdüğü çalışmalardan bir tanesi olan İELDER Mentorluk Programı; 2020-2021 döneminde de üniversite öğrenimi gören ve iş hayatının başında olan, geleceğimiz için her şeyden daha değerli İEL mezunlarına meslek seçiminde ve kariyer planlamasında yardımcı olmak, yol göstermek ve deneyim aktarmak için hayata geçiriliyor.

MENTORLUK DESTEĞİ VERMEK İSTEYEN SARI SİYAHLILARA DUYURU

Siz de bu programa Mentor olarak değer katmak, mesleğiniz ile ilgili bir alanda eğitim gören Mentee'nizle iletişim kurarak, mesleki deneyimlerinizi ve birikimlerinizi paylaşmak amacıyla destek vermek isterseniz Mentorluk Programımıza katılabilir, böylelikle dayanışmamızın daha da güçlü olmasına katkı sağlayabilirsiniz.

MENTOR BAŞVURU FORMU

MENTORLUK DESTEĞİ ALMAK İSTEYEN MEZUNLARIMIZA DUYURU

Üniversite hayatı ve iş hayatınızın ilk yılları boyunca yapmanız gerekenler ve sonrası için hazır mısınız? Kariyer yolculuğunuzu planlamak, hedeflerinizi belirlemek ve seçtiğiniz bölüm veya meslek ile ilgili olarak mezunlarımızın mesleki deneyimlerinden faydalanabilmek için Mentorluk Programımıza katılabilirsiniz.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ MEZUNLARIMIZ İÇİN MENTEE BAŞVURU FORMU

İŞ HAYATINDAKİ MEZUNLARIMIZ İÇİN MENTEE BAŞVURU FORMU