İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

ELİF NAĞME GÜR

Elif, 9 Ağustos 1971’de Almanya’nın Münih kentinde doğdu ve 4 yaşındayken Türkiye'ye geldi. Levent İlkokulu’ndan sonra 1982’de kazandığı ve çok sevdiği İstanbul Erkek Lisesi’nden 1989’da mezun oldu.

Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü 1993 yılında yüksek onur öğrencisi olarak bitirdikten sonra reklam, E-ticaret, pazarlama, stratejik iş geliştirme, ürün ve servis geliştirme alanlarında 20 yılı aşkın süreyle çalışarak edindiği tecrübe ile Türkiye’deki e-ticaret ve online iş dünyasının önde gelen isimlerinden oldu. Arçelik, Güzel Sanatlar/Bates, Ajans Ultra, IXIR, Peppers & Rogers Turkey, BBDO Group, Hürriyet Internet Group, Otto Group ve Mavi Jeans’de çalıştıktan sonra 2014’de birikimlerini profesyonel olarak paylasmak üzere e-brain danışmanlık firmasını kurdu. Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi’nde  yarı zamanlı olarak öğretim görevini yapan Elif, 5 yıl boyunca yılmadan ve ümidini hiç yitirmeden sürdürdüğü kanserle savaşını, ne yazık ki 29 Haziran 2018’de kaybederek aramızdan ayrıldı.

Hayatta en çok çocukları Ayşe Peri ve Pamir, ailesi, dostları ve yaşadıklarına değer verdi. Doğaya olan sevgisiyle “Elif’in çiftliği” adını verdiği ufacık bir toprakta mucizeler yetiştirdi. Dans etmeyi, şarkı söylemeyi hobiden öteye götürdü, konserler verdi, kendi oğlu için stüdyoya girip ninni albümü doldurdu. Ayrıca Elif, her türlü spor dalında da başarılı bir sporcuydu. PADI dalgıç sertifikasıyla Kızıldeniz’den Avusturalya resiflerine kadar dünyanın bir çok yerinde daldı. Uzakdoğu enerji çalışmalarında kendini i-ching, reiki ve chingong da master seviyesine kadar  geliştirdi. Çok yönlü bir can dost olan Elif; kocaman yüreği, hayata pozitif bakışı, keşifleri ve kahkahalarıyla sevdiklerinin kalbinde sonsuza kadar yaşayacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA