2021-2022 Dönemi Mentor / Mentee Başvuruları Başlıyor!

Derneğimizin başarıyla sürdürdüğü Mentorluk Programımız üniversite öğrencilerine ve mesleklerinin başındaki İEL mezunlarına kariyer planlamasında yardımcı olmak, yol göstermek ve deneyim aktarmanın yanında, meslek hayatlarında ihtiyaç duyduklarında danışabilecekleri deneyimli meslek mensupları ile iletişim içinde olabilmelerine katkı sağlamaktadır.
Mentorluk Programımız çerçevesinde sizleri Mentor ve Mentee olarak sizleri aramızda görmekten çok mutlu olacağız.
Başvurunuzun ardından sürecin işleyişi konusunda sizleri bilgilendirmeye e-posta ile devam edeceğiz.

MENTORLUK Başvurusu için:

İELDER Mentorluk Programımız kapsamında mesleki deneyimlerinizi ve birikimlerinizi paylaşmanız, hayata yeni atılan gençlerimiz için çok önemlidir.

İEL mezunu kardeşlerimizin kariyerlerinde daha emin adımlarla ilerlemeleri amacıyla 2021-2022 Dönemi Mentorluk başvurularını almaya başlıyoruz. İELDER MENTORLUK PROGRAMI'na Mentor olarak katılmak için aşağıdaki linke tıklayarak 22 Kasım Pazartesi gününe kadar başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru sonrasında mesleğinizle ilgili alanda eğitim gören bir mentee ile eşleştirilerek ve iletişim bilgileri size ulaştırılacaktır.

MENTOR BAŞVURU FORMU için lütfen bu linki tıklayınız.

MENTEELİK Başvurusu için:

Kariyer planınızı oluştururken hedeflerinizi belirlemek ve daha doğru kararlar vermek için mezunlarımızın mesleki deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Meslek yolculuğunuzda size destek olacak deneyimli bir Mentor ile eşleştirileceğiniz İELDER MENTORLUK PROGRAMI'na Mentee olarak katılmak için 22 Kasım 2021 tarihine kadar aşağıdaki formu doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru sonrasında mesleğinizle ilgili alanda deneyimli bir Mentor ile eşleştirilecek ve iletişim bilgileri size ulaştırılacaktır.

MENTEE BAŞVURU FORMU için lütfen bu linki tıklayınız.

İELDER Mentorluk Programı, 2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılında “Ağabey/Abla-Kardeş Programı” ile ilk adımları atılan ve her yıl yeni mentor ve menteelerin katılımıyla kendini geliştiren bir projedir.

Programın amacı; ortak kültür ve değerlere sahip İstanbul Erkek Liseli farklı kuşakları bir araya getirerek deneyim paylaşımını sağlamak, meslek seçimlerinde yeni mezun İstanbul Erkek Liselilere mentorluk yapılmasını desteklemek ve bu yolla daha bilinçli ve güvenli seçimler, mesleki iç görü, özgüven ve yüksek motivasyonla kariyer başlangıcı yapabilmelerini sağlamaktır.

Programa, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında 85 mentor ve 73 mentee , 2018-2019’da 75 mentor ve 75 mentee, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında 21 danışman mentor, 51 mentor ve 58 mentee ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında 29 mentor ve 38 mentee katılmış ve başarılı uygulamalar gerçekleştirilmiştir.

Bize [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.

İELDER Mentorluk Komisyonu:
Hilal Kalender’91