İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

Hakan Pekşen

23 Haziran 1963’te İstanbul Yeşilköy’de doğan Hakan Pekşen, 1974-1981 yılları arasında öğrenim gördüğü İstanbul Erkek Lisesi’nden 6 Fen C sınıfı birincisi olarak mezun oldu. Boğaziçi, Elektrik-Elektronik Mühendisliğini 1986’da bitirip yüksek lisans derecesini İ.Ü. İşletme İktisadı Enstitüsü’nde aldı. 1988 yılında Siemens AŞ’de iş hayatına atılan Hakan Pekşen, BÜMED ve TEGV'de de Genel Sekreter olarak çalıştı. Sonrasında Jotun Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de üst düzey yönetici olarak uzun yıllar görev yaptı.

Emre adında bir erkek çocuk sahibi olan Hakan Pekşen beklenmedik bir zamanda 3 Mart 2018 tarihinde ebediyen aramızdan ayrılmıştır.

Liseyi yatılı okuyarak bir çok sınıfa etüd ağabeyliği yapan, masa tenisinde başarılı bir sporcu olan ve okul takımında yer alan Hakan’ın üniversite yıllarında ve sonrasındaki hobisi briç ve “Altın Usta” ünvanı aldığı TBF’nin ( Türkiye Briç Federasyonu) turnuvaları olmuştur. Candan bir dost olan ve her zaman ihtiyaç duyanların yardımına koşan yardımsever arkadaşımızı özlemle anıyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA