İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

BOZKURT İNAN

Bozkurt İnan, 14 Ocak 1962 tarihinde Almanya’da doğdu. İlköğrenimini İstanbul’da Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu’nda tamamladıktan sonra 1973-74 öğretim yılında Saint George Avusturya Lisesi’nde hazırlık sınıfını okudu. İstanbul Erkek Lisesi’ne ise 1974-75 öğretim yılında başlayarak, 1980’de 6 Fen B şubesinden mezun oldu.

Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde başladığı üniversite öğrenimine 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde devam eden arkadaşımız, 1987’de tıp doktoru oldu. Daha sonra dil eğitimi için bir yıllığına ABD’ye gitti ve 1988-92 yıllarında da Viyana Üniversitesi’nde psikiyatri uzmanlık eğitimi aldı. Özel muayenehanesinin yanısıra, Adli Tıp Kurumu ve İstanbul Üniversitesi’nde çalışan Bozkurt, 4 Aralık 2014’de hayata veda etti.

Sosyoloji, felsefe ve psikiyatri konularındaki geniş bilgi ve vizyonu sayesinde yaptığı yorumlarla, arkadaş sohbetlerinin aranan kişisiydi. Kurduğu her cümle bir mesaj içerir ve dostları daima ondan yeni şeyler öğrenirlerdi. Bozkurt’un; aktif ve enerjik yapısını, zeka fışkıran pırıl pırıl gözlerini ve gülümseyen yüzünü sevenleri hiç unutmadılar.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA