İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

SERDAR ATAMANLAR

Serdar Atamanlar, 29 Temmuz 1962’de İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğrenimini Bahçelievler, Kazım Karabekir İlkokulu’nda tamamladı. 1972’de sınavını kazandığı İstanbul Erkek Lisesi’nde yatılı olarak öğrenim gördü ve 1980 yılında da 6 Fen B şubesinden mezun oldu.

İTÜ İşletme Mühendisliği bölümünü 1985 yılında bitiren arkadaşımız, henüz üniversite öğrencisiyken, oldukça küçük bir sermaye ile hazır giyim üretim ve ihracatı yapan bir firma kurdu. Lise yıllarında edindiği ve sonrasında da geliştirdiği analitik düşünme yeteneği sayesinde iş yaşamında çok başarılı oldu. Türkiye’nin ihracatına katkı sağlayan ve yüzlerce kişiye istihdam yaratan Serdar, yakalandığı amansız hastalık sebebiyle 16 Ekim 2005’de aramızdan ayrıldığında, sınıfımızın ilk ve en erken kaybı oldu.

Çalışma hayatında babalarının izinden giden Mehmet ve Mert adında iki oğlu bulunan arkadaşımız, deniz ve doğa tutkunu olan usta bir avcıydı. Tanıyan herkesin azimli, dürüst ve çalışkan kişiliği ile takdir ettiği yakışıklı ve asil kardeşimiz, hiçbir yerde uzun süre kalamazdı. Nitekim bu dünyayı da henüz 42 yaşındayken erkenden terk etti. Onu çok özlüyoruz. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA