İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

BARIŞ AĞIN

Barış Ağın, 28 Şubat 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğrenimini Nişantaşı’ndaki Nilüfer Hatun İlkokulu’nda tamamladıktan sonra 1982 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ne başladı ve 1989 yılında da 6 Mat B şubesinden mezun oldu.

Boğaziçi Üniversitesi, Turizm ve Otelcilik bölümündeki lisans eğitimini 1993 yılında bitirdi. Işık Üniversitesi İşletme bölümünde aldığı yüksek lisans (MBA) eğitimini ise 1995 yılında tamamlayan Barış, iş yaşamında BSH Türkiye’nin satış ve pazarlama müdürü olarak çalıştı. Daha sonra BSH Almanya’da “key account manager” olarak görev yaptığı sırada ne yazık ki çaresi olmayan bir hastalığa yakalanarak 23 Ağustos 2009 tarihinde hayata veda etti.

Barış; sevdiklerine değer veren, zaman ayıran, onları sabırla dinleyen, yargılamayan, sadece anlamaya çalışan çok özel bir insandı. Dostlarıyla ilgilenir, her durumda elini uzatır ve hepsinden önemlisi onlara değer katardı. Yaşamayı, okumayı, yemeyi, içmeyi, seyahat etmeyi, en çok da arkadaşlarını ve gülmeyi severdi. Lisede uzun yıllar sınıf başkanlığı yaptığı dönemde konuşanları tahtaya yazar, “yaramazlık” yapanları iri cüssesi ve sevecen tavırları ile ikna etmeye çalışır, esprileri ile ortama neşe katardı. Onu daima gülen yüzüyle hatırlıyor ve çok özlüyoruz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA