İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

YAVUZ BÖLER

Yavuz Böler, 1972 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğrenimini tamamladıktan sonra 1983 yılında İstanbul Erkek Lisesi’nde öğrenimine başladı, ancak ne yazık ki çok sevdiği okulunu bitirmek kısmet olmadı. Henüz 15 yaşında ve lise 1. sınıf öğrencisiyken, 1987 yılında geçirdiği menenjit hastalığı sebebiyle maalesef erkenden kaybettik onu.

Yavuz’un bizleri bu kadar çabuk bırakıp gitmesinin ardından, döneminin İEL yıllığının sayfalarında onun için yazılan satırlar, lise arkadaşlığının değerini ne de güzel anlatmaktadır.

“…. seninle yaşanan anlar geride hep güzel anılar bıraktılar. Bizi üzen sadece senin yokluğundur; üzüntü ve sevinçlerimizi ayrıca senin üzüntü ve sevinçlerini birbirimizle paylaşamamızdır. Ama şunu da unutma ki biz yaşadığımız sürece, mutlaka seni düşünüp özleyeceğiz…”

Yavuz’un insancıllığı, dostluğu, cana yakınlığı, küçücük yaşında bile babacan tavırları, unutulmaz şakaları, neşe saçan taklit yeteneği ve Herr Forster ile tartışmaları daha dün gibi anılarımızda tüm canlılığı ile yaşamaktadır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA