İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

SELÇUK ÇİLESİZ

Selçuk Çilesiz, 18 Mart 1960 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Oruçgazi İlköğretim Okulu'ndan sonra 1971’de İstanbul Erkek Lisesi’ne başladı ve 1978 yılında 6 Fen C şubesinden mezun oldu.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme / Maliye bölümünde lisans eğitimi alan Selçuk, 1983 yılında üniversiteyi bitirdi. Mesleki kariyerini, daha çok turizm alanında faaliyet gösteren büyük tesislerde mali denetçi ve mali sorumlu olarak sürdüren arkadaşımız, yakalandığı çaresiz hastalığı nedeniyle 4 Nisan 2016 tarihinde bizlere veda etti.

Hande isminde bir kızı olan Selçuk; yelken yapmaktan, briç oynamaktan, caz ve klasik müzik dinlemekten çok büyük keyif alırdı. Lisede gündüzlü olduğu için hemen her sabah ilk dersin sonuna doğru elinde geç kağıdı ile sınıfa girmeyi alışkanlık haline getirmiş olan arkadaşımız, uzun saçları ile de özellikle müdür yardımcılarının ‘ilgisini’ üzerine çekmekte ısrarlıydı. Daima gülen gözleri, hiç vazgeçmediği nezaketi, kibarlığı, futbol ve Beşiktaş’a olan düşkünlüğü ile hiç unutmayacağımız dostlarımızdan biri olan Selçuk, her zaman sevgi ve özlemle anılmaktadır.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA