İsmi Yaşatılan Arkadaşlarımız

SERTAÇ BOZTEPE

Sertaç Boztepe, 22 Ekim 1973’de İstanbul’da doğdu. İlköğrenimini Bahariye İlkokulu’nda tamamladıktan sonra 1984 yılında başladığı İstanbul Erkek Lisesi’nden 1992’de mezun oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat bölümünü 1998 yılında bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünde yüksek lisans yapan arkadaşımız, öğrencilik döneminde İEL ve YTÜ okul takımlarında, daha sonra ise İstanbulspor ve Beşiktaş spor klüplerinde basketbol oynadı, şampiyonluklar yaşadı. Örnek bir sporcu olan Sertaç; kayak, snow-board, squash ve motor sporlarıyla da yakından ilgiliydi. Bir motorsiklet sevdalısı olarak katıldığı ulusal ve uluslararası rallilerde dereceler elde etti. Ayrıca bu sevgisini profesyonel hayata da taşıdı ve Motaks Otomotiv Şirketi’nin kurucu ortağı oldu. Asıl mesleği olan modellik ve oyunculuk kariyerinde ise birçok başarıya imza atarak, çeşitli TV dizileri ve sinema filmlerinde rol alan arkadaşımız, yakalandığı çaresiz hastalık nedeniyle 23 Mart 2015 tarihinde aramızdan ayrıldı.

Duru adında bir kızı olan Sertaç; beyefendi, nazik, iyi niyetli, yardımsever, neşeli ve dost canlısı kişiliğiyle tüm İEL ve iş arkadaşlarının yanısıra, takım arkadaşları, hayranları ve onu tanıyan herkesin kalbinde derin izler bıraktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tüm Özgecmisler
E- BÜLTENİ ALMAK İÇİN




GOOGLE ÖZEL ARAMA